Ordinul se executa. Pesedistii nu stiu de ce trebuie sa se imbrace in alb la mitingul lui Dragnea: „Speram ca vom trezi spiritul romanilor”

politica

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, considera ca organizarea unui miting ”impotriva abuzurilor institutionale” era necesara pentru ca romanii ”sa nu se mai lase calcati in picioare”, el aratand ca organizatia judeteana a partidului va trimite la Bucuresti pana la 1.600 de oameni, care isi vor suporta costurile de deplasare. Caprar a declarat ca a primit o recomandare de la Bucuresti pentru ca participantii sa poarte tinuta alba, insa nu a explicat semnificatia. PSD Arad va trimite intre 1.500 si 1.600 de oameni a mitingul anuntat in Capitala, care se vor deplasa cu autocare, microbuze, masini personale si cu trenul, urmand sa isi suporte costurile.

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a declarat, marti, pentru News.ro, ca din punctul sau de vedere era necesara organizarea unui miting, aratand, insa, ca manifestarea nu va fi pentru sustinere a Guvernului, ci ”impotriva abuzurilor institutionale”.

”Un miting era necesar pentru a arata Romaniei ca PSD este unit. PSD Arad va participa cu 1500 – 1600 de persoane. Speram ca vom trezi spiritul romanilor, pentru a nu se mai lasa calcati in picioare de anumite institutii care au functionat si mai functioneaza dupa bunul plac, iar legea este lasata la o parte”, a spus Caprar.

Intrebat la care institutii se refera, deputatul a spus ca nu doreste sa intre in amanunte. El a precizat, insa, ca se refera in special la ”abuzurile institutionale din Justitie”.

Intrebat daca participantii vor purta o tinuta anume la protest, Caprar a psus ca a primit o recomandare de la organizatia centrala a PSD pentru a se purta o tinuta alba, tricou sau camasa, insa nu a dorit sa explice semnificatia. Manifestantii vor mai avea pancarte si steaguri.

Liderul PSD Arad nu a dorit sa-si exprime punctul de vedere cu privire la eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca asteapta inainte o decizie a forurilor interne ale partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: