Ordonanta lui Tudorel a aparut in Monitorul Oficial. Fost presedinte CCR, reactie dura: ”Si Inchizitia avea sectie speciala pentru cardinali, probabil ca de acolo ne-am inspirat”

news

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a criticat infiintarea sectiei speciale ce va ancheta magistratii. Zegrean a spus, intr-o interventie la Digi 24, ca nu intelege ”nici graba, nici necesitatea” infiintarii ei.

”Si Inchizitia avea sectie speciala pentru cardinali, probabil ca de acolo ne-am inspirat”, a declarat fostul presedinte al CCR.

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca Ministerul Public detine toate resursele necesare pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca actul normativ este unul in vigoare intrucat a fost publicat deja in Monitorul Oficial.

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa sedinta Executivului de miercuri.

Toader a sustinut ca motivul pentru emiterea OUG a fost faptul ca la 23 octombrie „DNA nu mai are competenta de a investiga acele fapte, iar sectia, de pe hartie, nu este operationala”

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: