Oreste, anuntul noptii: „Am fost interzis la Realitatea TV. Rares este socat”. Reactia lui Cozmin Gusa

politica

Oreste Teodorescu a anuntar, marti seara, ca nu i s-a interzis sa participe la emisiunea „Jocuri de putere” a lui Rares Bogdan. Cozmin Gusa a explicat ulterior ca ar fi „niste probleme legate de folosirea calitatii de colaborator Realitatea, respectiv atitudinea fata de Realitatea TV si colegi, legate de Oreste si Oana Stanciulescu”.

„Astazi, cu un minut inainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…Dupa cinci ani de combat impotriva Ciumei Rosii, pentru ca nu am marsat la ideea partidului Realitatatea, si pentru ca politicul nu mai are nici o legatura cu jurnalistii independenti, cu parere de rau pentru publicul celei mai bune emisiuni din Romania, cu regretul ca il las singur pe Rares, intre lupi, fara sa imi doresc asta, va spun la revedere! Sper sa ne reintalnim televizat cat mai curand! Raman acelasi soldat unei cauze drepte pentru tara mea! Nu pot fi complicele nici unei masinatiuni…

Ps: cel mai socat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odata cu mine…

Oare cat s-a incasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu si a mea de la Realitatea? Sper macar sa fi meritat!!! Din pacate, sunt convins ca adevarata tinta este Rares si incapatanarea lui de a ramane o insula de antibolsevism si dragoste de o Romanie frumoasa…”, a scris Oreste pe Facebook.

Reactia lui Cozmin Gusa, actionar majoritar al postului, a venit in scurt timp.

„Mi-a dat si mie Oreste un mesaj acum 20 de minute, in care spunea cam ce scrie pe Facebook. I-am raspuns explicandu-i ca saptamana trecuta conducerea redactionala l-a anuntat pe Rares ca sunt niste probleme legate de folosirea calitatii de colaborator Realitatea, respectiv atitudinea fata de Realitatea TV si colegi, legate de Oreste si Oana Stanciulescu. Intr-un spirit clar de disciplina editoriala, Rares a fost anuntat ca pana ne lamurim cu precizie despre ce anume este vorba in cazul celor doi, sa nu mai fie invitati o perioada. Este un lucru normal pe care l-am facut si legat de Claudiu Popa, un coleg al nostru mai apropiat decat Oreste sau Oana Stanciulescu si care nu a mai intrat pe post pana cand DIICOT nu ne-a informat ca totul este in regula cu el, ceea ce s-a intamplat in urma cu 3-4 zile. Nu e nicio tragedie. Ei, daca sunt dedicati cauzei Realitatii si nu urmaresc sa faca scandal public, trebuie sa astepte la fel ca si Claudiu Popa decizia conducerii editoriale”, a declarat Cozmin Gusa pentru stiripesurse.ro.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: