Organizatorii Untold anunta date impresionante: 400.000 de participanti si 80 de milioane de euro venituri

news

Organizatorii festivalului Untold, care va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 3-6 august, se asteapta ca la editia din acest an sa participe peste 400.000 de persoane si ca in oras sa intre peste 80 de milioane de eruo in cele patru zile ale festivalului.

„Va fi cea mai frumoasa editie de pana acum, cu numarul cel mai mare de participanti, asteptam in medie undeva la peste 100.000 de participanti in fiecare zi a festivalului. Ne bucuram de foarte multe experiente pe care le-am gandit in fiecare zi, incepand de la cei mici, care vor avea, pentru prima data, un spatiu dedicat, unde parintii pot sa vina si sa-i lase pentru a se bucura si ei de festival. Apoi, sunt foarte multe activitati pe care le avem, de la cel mai mare festival street food din Romania, aflat in cadrul Untold, la zone d shopping, unde vor fi cele mai interesante creatii ale creatorilor de moda, si sa nu uitam de partea artistica.

In acest an ne bucuram sa-i avem pe Imagine Dragons, pentru prima data in Romania, cu un show exceptional. Apoi ii vom avea pe David Gueta, dar si revenirea lui Armin Van Buuren, care revine la Untold, festivalul sau preferat, asa cum a mentionat de foarte multe ori si care a gandit pentru acest an un moment special”, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji, citat de Agerpres.

La cea de 8-a editie a festivalului vor participa peste 250 de artisti nationali si internationali de top, alaturi de echipele lor si zeci de mii de fani din Romania si din intreaga lume.

„Pentru cele 4 zile si 4 nopti, organizatorii si autoritatile colaboreaza pentru a se asigura ca toata lumea va fi in siguranta la cel mai mare eveniment din Romania. Mii de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, printre care Directia Generala Management Operational M.A.I., Jandarmeria Romana, Politia Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Agentia Nationala Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum si efectivele Politiei Locale, vor fi prezente pe toata durata celor 4 zile de festival, asigurandu-se ca masurile de siguranta sunt respectate de toti participantii la festivalul UNTOLD.

De asemenea, aproximativ 800 de agenti de securitate privata vor contribui la mentinerea ordinii si a linistii in perimetrul evenimentul. Vor fi amplasate si doua spitale mobile si trei puncte de prim-ajutor in zona festivalului. Suier va conduce si in acest an divizia de echipaje canine, special pregatite pentru patrulare”, se arata intr-o informare a organizatorilor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: