„Oricine este in jurul meu trebuie omorat“. Declaratie fatarnica a lui Dragnea, care este de fapt realitatea: „S-ar putea ingropa in bani”

analize

Pornind de la o declaratie politicianista si falsa a lui Liviu Dragnea, publicistul Valeriu Nicolae scoate in evidenta averile si sinecurile celor din anturajul presedintelui PSD.

Intrebat de catre un jurnalist daca isi ajuta copiii, Dragnea a incercat din nou sa se victimizeze: „Da, nu vedeti cum ii ajut? Oricine este in jurul meu trebuie omorat“. Publicistul Valeriu Nicolae arata care este de fapt realitatea.

„Problema, ar dori ei sa credem, nu este coruptia, ci atacurile dusmanilor PSD, care sunt mai rai si mai corupti decat coruptii nostri si, in plus, vor sa distruga Romania, fiind slugile lui Soros/Hitler/Diavolului/Ungurilor/ISIS. Ironia ca majoritatea acestor declaratii vin de la oameni platiti in mod direct sau indirect si din studiourile controlate de Voiculescu si de Ghita scapa, cumva, electoratului PSD.

In fapt, marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dragnea s-ar putea ingropa in bani. Nu cred ca domnul Dragnea s-a gandit la asta, dar ar fi fost mult mai logic sa ne fi spus ca incearca sa ii ingroape in bani si din cauza asta ii este teama ca ar putea muri. Fiul dansului este incredibil de bogat, asa cum este si fosta sotie. Nepotii i-au facut cadou un X5. Prietenii lui din facultate sunt multimilionari din afaceri cu statul si cu consiliul judetean controlat de marele conducator, aducator de recolte-record si iubitor de cocotieri brazilieni.

Doamna Sevil tocmai a fost numita intr-un consiliu de supraveghere in cadru caruia nu prea este nimic de facut in afara de a incasa 20.000 de euro pe an. Il inlocuieste pe domnul Busuioc, alt apropiat al domnului Dragnea care acum ocupa una dintre cele mai bine platite sinecuri posibile in Romania”, a scris Nicolae pe blogul din Adevarul.

„Nu oamenii lui Dragnea sunt in pericol de a fi omorati, ci bunul-simt si normalitatea”, a comcluzionat Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: