Oricine poate sa-l faca pe „Iisus” sa spuna orice cu numai 10 $. PSD, Antena 3 si Olguta lanseaza o noua campanie isterica

politica

Un clip video realizat prin folosirea unei aplicatii care costa doar 10 dolari a creat isterie la Antena 3 si in PSD, fiind folosit de propaganda PSD pentru a acuza adversarii partidului ca se folosesc de Iisus pentru „a injura PSD”.

Postacii PSD au distribuit masiv pe Facebook un clip video in care un barbat care il intruchipeaza pe Iisus ii indeamna pe romani sa iasa la vot pe 26 mai, incheindu-si mesajul cu „M…e PSD”.

Clipul a fost preluat si de Antena 3, fiind comentat cu indignare de realizatorii postului. Apoi a fost invitata si Lia Olguta Vasilescu sa comenteze.

„Nu ne batem capul cu toti nebunii. Dati filmuletul de la cap la coada si cu injuratura, sa priceapa oamenii cat de jos a coborat lupta politica. Sa nu uitam ca tot in Saptamana Mare, domnul Bulai de la USR spunea ca Invierea Mantuitorului e o stire falsa care circula de 2000 de ani, sa nu uitam de doamna tot de la USR care ne invata ca trebuie sa traim in grupuri cum traiau ei pe la MISA.

E o blasfemie sa pui in gura Mantuitorului o injuratura la adresa PSD, dar atat ii duce capul. Asta e nivelul, nu ne puneti sa comentam asa ceva”, a spus Olguta Vasilescu la Antena 3.

Nimeni nu si-a asumat insa paternitatea acestui clip. De altfel, un astfel de clip poate fi creat cu sume cuprinse intre 10 si 45 de dolari de catre oricine cu ajutorul unei aplicatii de pe internet.

Aplicatia se numeste „I Will Have Jesus Say Anything You Want In A Video” si permite oricui, de oriunde din lume,  sa il faca pe Iisus sa spuna orice.

Mai mult despre:


Comentarii: