„Oricine rade de mitingul PSD ori e bolnav mintal, ori e fascist, ori e bolnav de prostie”. Mugur Ciuvica ii da sfaturi lui Iohannis

politica

Analistul Antena 3 Mugur Ciuvica a lansat noi invective la adresa prostestatarilor #Rezist si s-a apucat sa ii dea sfaturi presedintelui Iohannis.

Solicitat sa comenteze afirmatiile presedintelui Iohannis, care a spus ca mitingul PSD este „caraghios”, Ciuvica a lansat un val de invective.

„Oricine rade de mitingul PSD ori e bolnav mintal, ori e fascist, ori e bolnav de prostie. Ce s-a intamplat sambata seara ii demonstreaza domnului presedinte ca este foarte rau daca a crezut propria propaganda. In mod normal ar trebui ca viitori pasi pe care trebuie sa-i faca sa tina cont de aceasta realitate. Exista o masa mare de oameni in Romania, mult mai multi decat cei cu #Rezist, care nu accepta nici bataia de joc, nici abuzurile, nici un sistem care conduce Romania prin televiziuni de rahat”, a declarat Ciuvica, luni, la Antena 3.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Antena 3 ca PSD a facut mitingul de sambata pentru a protesta fata de statul paralel, un „sistem odios” de care ar beneficia si Klaus Iohannis.

„Dupa ce a vazut mitingul aseara, i se mai pare caraghios? Mai rade? Daca (sic!) considera ca acest miting de cateva sute de mii de persoane i se pare caraghios, este ok. El nu stie decat de mitingurile neautorizate la care merge sau la mitingurile neautorizate pe care le solicita public. Poporul nu inseamna 100 de insi, 300 de insi sau cateva mii de insi”, a spus seful PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: