Orlando cere in CEX ca acum sa fie daramat Guvernul Orban: „Aceasta guvernare trebuie sa plece imediat”

politica

Senatorul PSD Eugen Teodorovici considera ca acum este „mai important ca oricand” sa fie depusa o motiune de cenzura la adresa Guvernului Orban, adaugand ca o guvernare trebuie asumata atunci cand „tara are nevoie”.

„Mi-am spus intotdeauna acest punct de vedere si am fost pe aceasta zona, am spus ca un politician responsabil pentru aceasta tara nu sta deoparte, da cu pietre in cel de la guvernare, arata cat de slab este, spune ca e mai bun decat cel de la guvernare, dar nu-si asuma guvernarea. Stiu ca, poate, in Romania calculul politic spune altceva, e mai bine sa stai deoparte ca ceilalti sa se erodeze, sa spunem, politic, si atunci o sa ai de de castigat, nu este corect fata de Romania. Astazi, din punctul meu de vedere, este mai important ca oricand o astfel de motiune de cenzura sa fie depusa, daca spunem ca este o guvernare slaba si antiromaneasca, daca spunem ca felul in care se guverneaza pune in pericol siguranta noastra ca cetateni, pe partea de pandemie, atunci este un motiv in plus sa depui o astfel de motiune”, a declarat Eugen Teodorovici, inainte de intrarea la sedinta CExN al PSD, citat de Agerpres.

In opinia lui, iti asumi o guvernare, atunci cand „tara are nevoie”. „Cand guvernezi? Cand totul este perfect?”, a completat Teodorovici.

Intrebat daca actuala conducere a PSD isi va asuma o astfel de decizie, el a spus: „Nu stiu, o sa vedem, o sa clarific astazi la CEx, de asta sunt astazi la partid pentru a vedea si acest punct de vedere vizavi de depunerea unei motiuni”.

„Daca da, cand facem acest lucru, daca nu, care sunt motivele. Repet, din punctul meu de vedere, eu simt, discut cu oamenii, toti romanii doresc o schimbare in acest sens. (…) Aceasta guvernare trebuie sa plece imediat, daca, intr-adevar, noi, ceilalti, din opozitie suntem politicieni responsabili. (…) Nu are nicio legatura starea de epidemie, cine spune acest lucru ca starea de alerta ar fi un motiv pentru nedepunerea unei motiuni este o abordare falsa. Acum, romanii au nevoie de o guvernare responsabila”, a mai spus Teodorovici.

Teodorovici a anuntat, duminica, ca si-a depus candidatura pentru sefia PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: