Orlando chiuleste de la audierea ministrului propus la Finante. Florin Citu nu e prezent, Teodorovici nu mai avea motiv sa se dea in stamba

politica

Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru al Finantelor, a chiulit marti de la audierea ministrului propus la Finante, Lucian Heius. La audierile precedente, cand era prezent Florin Citu, Teodorovici a participat pentru a face circ si spectacol.

UPDATE Teodorovici si-a facut aparitia cu o jumatate de ora intarziere.

„Imi pare rau ca nu este domnul Teodorovici, in mandatul sau am fost director al Finantelor publice Timisoara”, a remarcat ministrul propus la Finante, Lucian Heius, in Comisia de Buget Finante a Parlamentului.

La precedenta audiere, cand cel propus la Finante era Florin Citu, Teodorovici a factu scandal si a dorit sa il dea afara pe Ionel Danca din sala.

Teodorovici l-a atacat pe Florin Citu, care era audiat in cadrul Comisiei de Buget Finante a Parlamentului, acuzandu-l ca a luat masuri „antiromanesti”. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, prezent in sala, a intervenit, moment in care Teodorovici s-a enervat si a cerut ca Danca sa fie dat afara.

„Domnul Danca, usor, ca pe scari cu pianul e greu. De ce sunteti aici? Supuneti la vot parasirea salii de catre domnul Danca. Pai cum, intervine peste un parlamentar?”, s-a rastit Teodorovici.

„Sunt membru al guvernului”, a raspuns Danca.

Teodorovici i-a cerut insa insistent presedintelui comisiei sa il dea afara din sala pe Danca: „Supuneti la vot”.

„Nu supunem la vot”, a raspuns presedintele comisiei, care face parte tot din PSD.

Teodorovici s-a enervat si a acuza ca PSD face blat cu PNL.

„Vedeti, e blat. Stiu ca e blat, din pacate mi-e greu sa actionez, dar si cand voi actiona”, a amenintat Teodorovici.

Comentarii: