Orlando dezvaluie cat de slugarnici erau Ciolacu si Stanescu fata de Dragnea: „Cand spunea Liviu Dragnea ‘Culcat’, erau nu culcat, erau sub mocheta”

politica

Eugen Teodorovici a lansat un nou atac dur la adresa echipei de conducere a PSD, afirmand ca Ciolacu si Stanescu, cand „spunea Liviu Dragnea ‘Culcat’, erau nu culcat, erau sub mocheta”.

Teodorovici a anuntat ca va decide „in perioada urmatoare daca voi candida” la sefia PSD. Apoi a lansat mai multe atacuri la adresa lui Ciolacu si Stanescu, dezvaluind ca erau foarte slugarnici fata de Liviu Dragnea.

„Eu nu am fost la masa nici cu Liviu Dragnea, nici nu am dat la vasle, nici nu am dat la rame, nu am turnat in pahare la mesele date in partid. Deci nu ma poate acuza nimeni de prietenie cu Liviu Dragnea in niciun fel.

Eu nu am fost la discutiile din CEX in care se decidea ceva, in care tot timpul era unanimitate. Toti au fost aproape de Liviu Dragnea, dar eu, fata de alti colegi, nu m-am dezis eu nu m-am dezis de istoria partidului, Liviu Dragnea, cu bune si cu rele, face parte din istoria partidului. Cei care sunt acum in fruntea partidul se dezic de cel care i-a pus in functii, de-a lungul timpului, sa nu uitam acest lucru.

Ciolacu si Paul Stanescu, oricat ar incerca sa se sustraga din aceasta echipa (a lui Dragnea), dar fara talent si fara succes, unde erau? Cand spunea Liviu Dragnea ‘Culcat’, erau nu culcat, erau sub mocheta”, a declarat Teodorovici la Digi24.

El a tinut sa ii transmita lui Dragnea sa iasa cu o declaratie publica si sa confirme ce a spus.

„Bai, fratilor, ati fost cu mine acolo! Cand ma apucam sa spun ceva nici nu apucam sa termin ca ridicati mana”, l-a indemnat Teodorovici pe Dragnea sa spuna.

Comentarii: