Orlando, mesaj halucinant dupa vot. Spune ca prin traseism se poate „reforma” clasa politica

politica

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, candidat pentru un nou mandat de senator PSD, a declarat ca a votat si pentru „acei oameni care pot sa schimbe chiar si partidul din care fac parte, astfel incat clasa politica din Romania sa fie reformata”. Teodorovici a fost si membru PNL.

„Astazi (duminica, n.red.), am votat nu pentru un partid politic si sper ca acest mesaj sa fie foarte bine inteles. Am votat pentru acei oameni care pot sa schimbe, au taria, puterea, determinarea si poate inconstienta sa schimbe chiar si partidul din care fac parte, astfel incat clasa politica din Romania sa fie reformata si astfel incat Romania sa aiba o sansa in a se schimba asa cum ne dorim cu totii, in bine”, a declarat, pentru Agerpres, Eugen Teodorovici.

El a mai spus ca a votat pentru ca atat romanii din tara, cat si cei din strainatate sa construiasca pentru Romania si si-a exprimat speranta ca incepand de luni Romania sa intre in normalitate.

„Imi doresc foarte mult ca incepand de maine (luni, n.red.), Romania sa intre in normalitate, sa nu mai fie ura, dezbinare, sa fie coerenta si dialog in ceea ce inseamna o constructie pentru Romania”, a afirmat candidatul PSD la Senat.

Eugen Teodorovici a votat, duminica, la Sectia nr. 34 din municipiul Tulcea alaturi de alti membri PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: