Orlando vrea inapoi in PSD: „Greu sa mai gasesti in Romania un om cu un CV ca al meu”

politica

Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, anunta ca a demisionat de la Curtea de Conturi si ca vrea inapoi in PSD. El sustine ca sunt putini pameni in Romania care un CV profesional ca al sau: „Fara lipsa de modestie, daca ne uitam la partea de CV, profesional, totusi e greu sa mai gasesti astazi in Romania, si inca o data, fara lipsa de modestie, mi-as dori foarte mult sa fiu batut de alti politicieni, in zona de CV, sincer”.

”De la 1 martie nu mai lucrez acolo. N-am plecat la o alta institutie, am plecat in zona privata. Am si spus, am si promis, parca cu o luna de zile inainte, daca nu ma insel, la inceputul acestui an, am si spus ca voi face pasul catre zona privata, din cel putin doua motive. Primul ar fi cel legat de familia mea, de mine, si cred ca e normal sa lucrez si pentru familia mea, si pentru mine. Ca 30 de ani am facut-o pentru ceilalti si nu-mi pare rau. Si al doilea motiv este acela de a demonstra sa spunem asa, celor care s-au indoit, care sunt putini si o fac din rautate si invidie, sa le demonstrez ca in privat sunt cel putin la fel de bun cat sunt ei de buni in privat si le-as recomanda ca la finalul acestui an, sau an de an, sa urmareasca cresterile sau cifra de afaceri pe care companiile sau compania la care voi activa, activez, nu conteaza, le inregistreaza la finalul fiecarui an fiscal. Si apoi vor vedea daca intr-adevar ma descurc, nu ma descurc. Eu pot paria ca da”, a declarat Eugen Teodorovici pentru G4Media.

Teodorvici a mentionat ca  „sunt suspendat acum din PSD” si ca asteapta sa fie chemat inapoi.

”Eu o sa va spun si acum, asa cu am spus-o mereu, da, voi ramane in continuare in zona politica, totusi eu cred ca obiectivul meu in viata este ca eu sa demonstrez ca in Romania nu neaparat clasa politica, vreau sa demonstrez ca aceasta tara isi merita o anumita clasa politica, oameni care sa traga pentru aceasta tara, care sa nu ascunda dupa declaratii ca se supara nu stiu ce cancelarie din vestul Europei sau din alta parte a lumii (…).

Da, voi ramane in zona politica. Daca voi ramane in PSD, in continuare, asta depinde strict de PSD. Eu nu plec niciodata si nu renunt la o lupta, o lupta pe care trebuie sa o ducem noi toti, trebuie sa luptam pentru tara. Daca PSD, daca partidul are nevoie de unu ca Teodorovici, unu care intr-adevar supara prin ceea ce spune si face, pentru ca eu nu am stapani, am un singur stapan, pe Dumnezeu, sau nu stiu, pe mine, in rest nu ma intereseaza. Chiar imi place sa supar. Din 20 decembrie 2020 nu mai sunt in PSD, pentru ca statutul de auditor te obliga la acest lucru. Si am iesit din PSD. Repet, de la 1 martie nu mai sunt la Curtea de Conturi, deci as putea sa reintru in politica, dar daca este nevoie de mine, nu vreau sa fac dragoste cu sila”, a adaugat Teodorovici.

El a mai spus ca e „greu” sa se mai gaseasca in Romania un om cu un CV ca al lui.

”Nu invitatie, o cooptare in echipa partidului, sa zic. Totusi, fara lipsa de modestie, daca ne uitam la partea de CV, profesional, totusi e greu sa mai gasesti astazi in Romania, si inca o data, fara lipsa de modestie, mi-as dori foarte mult sa fiu batut de alti politicieni, in zona de CV, sincer. Eu nu am nici frustrari, nici chestiuni personale ca nu am intrat in Parlament, sau in conducerea partidului, nu. Cu Marcel n-am mai discutat in aceasta prima parte a anului, daca cumva voi fi chemat voi da curs imediat unei astfel de chemari. Daca cumva se doreste, din partea mea toata deschiderea, tot dragul si toata forta in lupta asta pe care trebuie sa o ducem (…) Eu nu am resentimente fata de niciun coleg din partid. Eu am spus mereu ca acest partid trebuie sa invete sa-si asume trecutul, sa invete din greselile facute in trecut si sa mearga mai departe barbateste, cum ii sta bine unui partid social democrat. Pentru ca oamenii au nevoie. Eu vad si in zona de social media, romanii nu mai vor luptele astea politice, atacurile intre politicieni”, a mai spus Teodorovici.

Mai mult despre:

Comentarii: