Otrava PSD afecteaza puternic una dintre cele mai influente publicatii online. Conducerea site-ului HotNews.ro a demisionat

news

Doi dintre cei mai cunoscuti si influenti jurnalisti din Romania, Cristian Pantazi si Dan Tapalaga, au anuntat ca demisioneaza de la hotnews.ro. Amandoi afirma ca au acum viziuni diferite fata de actionarii publicatiei. 

Cei doi jurnalisti s-au remarcat in timp prin critici dure, dar si argumentate, la adresa PSD si a guvernarii sustinute de acest partid. Cristian Pantazi este redactor-sef al site-ului iar Dan Tapalaga este editor coordonator si principalul editorialist.

„A venit timpul sa aleg alt drum. Dupa aproape 14 ani in cea mai tare redactie din Romania, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial impreuna cu Dan Tapalaga si alti ziaristi de calibru din afara redactiei. Las in urma o redactie formidabila si un public exceptional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole functionale intr-un peisaj mediatic desertificat, si sint convins ca asa va ramine.

O multumire aparte li se cuvine actionarilor. Au creat si dezvoltat un produs jurnalistic de referinta in jurul unor valori clare si asumate unanim.

Voua, cititorilor, va multumesc pentru increderea cu care m-ati investit in toti anii astia. Am cautat permanent sa servesc interesul public, sa aflu adevarul si sa il public. Am facut si greseli, dar ati inteles ca ele sint inerente in meseria noastra si ca niciodata nu am scris cu rea-credinta. Sint convins ca ne vom intilni din nou, ca ideile si valorile in care credem sint comune.

Mai multe detalii despre noul proiect lansat impreuna cu Dan Tapalaga – in curind. La buna revedere!”, a scris Pantazi pe hotnews.ro.

Dan Tapalaga a publicat si el un articol asemanator, in care isi anunta plecare si vorbeste despre „viziuni diferite” fata de alte actionarilor publicatiei.

„Chiar daca azi ne despart viziuni diferite, sunt convins ca vom merge ani buni de aici incolo pe acelasi drum. Ce ne-a unit puternic a fost credinta intr-un set de valori. Asta nu s-a schimbat fundamental. Sper ca intr-o buna zi ne vom intalni din nou”, a scris Tapalaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: