Otravita Doina Pana nu mai apare pe listele PSD. Un alt fost ministru al Apelor si Padurilor este pe lista

politica

Actualii parlamentari PSD de Bistrita-Nasaud, deputatul Daniel Suciu si senatorul Ioan Denes, sunt cei care vor deschide listele de candidati ale filialei judetene pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in urma deciziilor luate de Biroul Politic Judetean, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizatiei.

Fostul vicepremier si fost ministru al Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu, este primul pe lista de candidati ai PSD Bistrita-Nasaud pentru Camera Deputatilor, fiind urmat de catre liderul TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Gruia Ivan, in prezent purtator de cuvant al Consiliului Judetean.

La Senat, fostul ministrul al Apelor si Padurilor, Ioan Denes, candideaza pentru un nou mandat, lista PSD fiind completata cu un cadru didactic universitar de educatie fizica si sport, Virgil Rus.

Actualul deputat de Bistrita-Nasaud, Doina Pana, a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei.

Doina Pana, fost ministru, a sustinut in urma cu doi ani ca a fost otravita cu mercur. „Nu pot sa vorbesc despre ancheta, dar vreau sa va spun ca problema e foarte veche din 2-3 februarie 2018, atunci am facut plangerea si as fi tacut in continuare pentru ca interesul meu e sa-i prinda decat sa… adica n-am vrut sa aduc nicio impietate cursului politiei, parchetului. Eram ministru la paduri pe vremea Guvernului Tudose, in noiembrie 2017 am inceput sa ma simt foarte rau, am mers la medic, am aflat ca am probleme foarte mari cu inima, modificari pe EKG cu iminenta de infarct, am urmat un tratament, chiar m-au vazut mai multi specialisti si cu toate astea m-am simtit tot mai rau. La un moment dat, pentru ca epuizasem toate analizele specifice, s-au gandit sa ma trimita intr-un final la o analiza toxicologica si in 15 ianuarie 2018 am aflat rezultatul: eram intoxicata cu mercur in concentratie mare”, a declarat Pana pentru Digi24 in 2018.

Mai mult despre:

Comentarii: