Categories: life

5 obiecte ZBURATOARE stranii care apar in tablouri vechi de sute de ani. Nimeni nu are nicio explicatie

Nu exista nicio dovada cum ca ar exista cu adevarat OZN-uri, insa ele raman un subiect de dezbatere printre cei pasionati de inedit. Acestia sunt convinsi ca inca din vremuri stravechi omenirea a avut contact cu extraterestrii si acesta este si motivul pentru care diferite forme de OZN-uri apar in picturi celebre.

Botezul lui Hristos

In tabloul intitulat „Botezul lui Hristos”, pictat de artistul flamand Aert De Gelder in 1710 se poate observa pe cerul din imagine o farfurie zburatoare, o nava spatiala care emite raze luminoase asupra Mantuitorului. Credinciosii privesc pictura intr-o alta cheie, considerand ca acea lumina este reprezentarea lui Dumnezeu. Tabloul se afla la Fitzwilliam Museum.

Rastignirea

Aceasta pictura murala a fost realizata in 1350 si se afla se deasupra altarului Manastirii Visoki Decani din Kosovo, Iugoslavia. In colturile superioare ale picturii, de-a dreapta si de-a stanga lui Isus rastignit pe cruce a fost pictat cate un vehicul zburator care are chiar si un pilot la bord.

Balonul din Cartea Bunelor Moravuri

Intr-una dintre imaginile care ilustreaza „Cartea Bunelor Moravuri”, scrisa de Jacques Legrand in 1338, apare un ciudat obiect sferic de dimensiuni uriase. Chiar daca unii considera ca desenul reprezinta un balon, in Franta secolul al XIV-lea nu existau asemenea obiecte.

Buna vestire cu Sfantul Emidius

Un obiect ciudat apare si in tabloul Buna vestire cu Sfantul Emidius, pictat de Carlo Crivelli in 1486. Un disc stralucitor care emite fascicule de lumina spre capul Fecioarei Maria a fost interpretat drept o nava spatiala. Tabloul se afla la National Gallery din Londra.

Madonna si Sfantul Giovannino

In pictura lui Domenico Ghirlandaio intitulata „Madonna cu Sfantul Giovannino, aflata in Palazzo Vecchio din Florenta, se poate observa , pe cerul pictat dincolo de fereastra cladirii unde se gaseste Fecioara, un obiect ciudat, de forma unui disc luminos, care aminteste de un OZN. Ba chiar, in plan indepartat, un barbat si un caine par sa priveasca uluiti spre aparitia plutitoare.

Sursa: disclose.tv

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Imagini transmise de satelitii americani de spionaj sugereaza ca Marina Militara chineza ar fi construit primul portavion de drone din lume

Marina Militara chineza a construit in secret ceea ce ar putea fi prima nava dedicata…

18 minute ago

Celebrul magician David Copperfield, acuzat de mai multe femei de violente sexuale

Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenta sexuala de 16 femei, dintre…

48 de minute ago

In cel mai pur stil bolsevic, Rusia va nationaliza o importanta companie producatoare de votca pe motiv de „implicare in activitati extremiste”

Autoritatile ruse au luat masuri pentru a confisca activele cu sediul in Rusia ale unui…

O oră ago

Lui Elon Musk nu i-a placut ce i-a spus una dintre subalternele sale de la Tesla, asa ca a concediat-o, odata cu intregul departament al acesteia

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, pare decis, prin masurile controversate luate in ultimele saptamani,…

2 ore ago

Medici la cutite: un pacient din Slobozia asteapta de zece zile sa fie operat, dar interventia se tot amana fiindca anestezistul si chirurgul sunt certati

Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia asteapta de zece zile sa fie…

2 ore ago

Finlanda va folosi militari rezervisti pentru paza granitei cu Rusia, in eventualitatea sosirii unor valuri bruste de migranti, incurajate de rusi

Finlanda planuieste sa isi schimbe regulile de recrutare pentru a permite rezervistilor sa ajute la…

2 ore ago