„Pablito la Cotroceni, cu orice cost!”. Fostul sef al ANAF dezvaluie strategia PSD, cum vor sa-l faca presedinte pe Dragnea: „Stiu ce va poate capul si de ce sunteti in stare! Si nu sunt singurul!”

news

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, sustine ca scopul principal al PSD in acest moment este sa asigure conditiile pentru ca Liviu Dragnea sa fie ales presedinte al Romaniei. „Stiu ce va poate capul si de ce sunteti in stare! Si nu sunt singurul! Nu va jucati cu Romania, ca s-ar putea sa va joace Romania in picioare!”, avertizeaza Diaconu.

„Ordinul pe unitate la PSD: Pablito la Cotroceni, cu orice cost! Chiar daca acest cost se numeste Romania!”, anunta Diaconu.

Fostul sef al ANAF afirma ca PSD va ataca Pilonul II de pensii, pentru a-si finanta cu acesti bani pomenile electorale in urmatorii doi ani, „pentru a lansa o candidatura a lui Pablito la presedintie, cu mari sanse prin pacalirea de moment a pensionarilor”.

„Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat urmatoarele: ‘avem legea pensiilor gata, dar nu avem impactul bugetar’! Prima tentatie a fost sa va rog sa recititi fraza cu voce tare si as fi incheia postarea. V-as fi lasat sa oscilati intre zambete si furie. Insa, vremurile pe care le traim nu ne mai lasa loc de glume, cand vine vorba de guvernarea tarii.

Tovarase ministru al finantelor, nu va mai obositi sa-l calculati! E suficienta vointa lui Pablito si a propagandei de serviciu!

Cand s-a hotarat majorarea salariilor parlamentarilor, membrilor guvernului, protipendadei de partid de la nivelul autoritatilor locale, introducerea supraaccizei, devalizarea societatilor de stat, split tva, si atatea altele v-ati impiedicat de un amanunt atat de irelevant precum impactul bugetar? Sau de alte consecinte?

Daca s-a “intamplat” sa creasca deficitul bugetar, cel al balantei comerciale si de plati, Robor-ul, gradul de indatorare al tarii, pretul la combustibil, energie si servicii de transport, daca ati redus la un minim istoric investitiile publice, etc., etc., de vina este uraganul Henry, BNR, ANRE dar mai ales Soros!!!

Revenind intr-un registru serios, lucrurile stau cam asa: nu aveti tovarase ministru nici o lege a pensiilor fara un impact bugetar calculat cu maxima precautie. Vreo anvelopa suplimentara alocata pensiilor nu este altceva decat aruncarea in aer a bugetului. Iar vindeti iluzii!

Dar aveti la indemana solutia magica a desfiintarii Pilonului II de pensii, fara afectarea pe termen scurt a deficitului bugetar. Mai ales ca recent v-a mai luat gura pe dinainte tovarase ministru! Banii romanilor aflati acolo v-ar asigura vreo doi ani de guvernare… timp suficient pentru a lansa o candidatura a lui Pablito la presedintie, cu mari sanse prin pacalirea de moment a pensionarilor, nu-i asa?

Stiu ce va poate capul si de ce sunteti in stare! Si nu sunt singurul! Nu va jucati cu Romania, ca s-ar putea sa va joace Romania in picioare! Cred cu tarie ca este doar o chestiune de timp”, a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: