pagina verde

Avantajele de a juca la pacanele online in locul celor fizice (P)

Daca frecventezi cazinourile stradale si nu iti poti imagina un alt mod de a juca la pacanele decat in persoana, atunci este posibil sa ratezi o mare parte dintre avantajele oferite de cazinourile online moderne. Jucatul la pacanele virtuale ofera cateva beneficii distincte pe care nu le regasim in agentii – bonusuri si promotii disponibile exclusiv online, diversitate tematica, o lista mai mare de dezvoltatori din care poti alege etc.

Iata, mai pe larg, cateva motive pentru care sa joci la pacanele online in locul aparatelor mecanice:

#1 Vei avea parte de jocuri corecte

Pacanelele online si cele mecanice se aseamana prin cateva aspecte cheie – ambele tipuri contin randuri si coloane, alaturi de un numar fix sau variabil de linii de plata, iar fiecare invartire va selecta aleatoriu anumite simboluri.

Pacanelele online sunt mai sigure de incercat pentru pariori gratie digitalizarii si modelelor matematice complexe si, cel mai important, predictibile. Tehnologia RNG sau Random Number Generator va genera castiguri sau pierderi pe baza unor algoritmi, astfel ca avantajul casei si rata de plata nu pot fi modificate de cazino. Tehnologia RNG se foloseste atat la sloturile online, cat si la alte jocuri de cazino moderne (ruleta online, video poker etc.).

#2 Poti alege din zeci de teme

Aparatele mecanice din agentii sunt destul de limitate in ceea ce priveste temele abordate. Cel mai frecvent, in cazinourile stradale vei gasi popularele pacanele 777 sau pacanele ca la aparate cu fructe, septari, jokeri, clopote si simboluri BAR. Desi aceste jocuri au farmecul lor, pot deveni plictisitoare si monotone dupa ceva timp.

Daca alegi sa joci la pacanele online, in schimb, poti alege din zeci de teme – Egiptul Antic, Asia, animale, safari, fantezie, muzica, filme si seriale, mitologie norvegiana etc. Mai mult, in medie, cazinourile online din tara noastra ofera intre cateva sute si cateva mii de pacanele pe platformele lor, astfel ca nu vei avea o experienta de joc anosta, ci din contra.

#3 Poti juca si gratis

Multi pariori incepatori evita cazinourile stradale tocmai pentru ca nu iti permit sa joci si gratis, iar riscul de a-ti pierde toti banii atunci cand nu stii ce faci este unul foarte mare. Fara a insera fise in aparat, nu poti invata cum functioneaza simbolurile speciale, care sunt cele mai avantajoase combinatii, cum sa-ti setezi pariul pentru a prelungi sesiunea de joc etc.
In schimb, platformele online de cazino ale operatorilor licentiati din tara noastra (Superbet, MagicJackpot, Winbet etc.) ofera si o optiune de demo play sau free play. In acest mod, te poti familiariza cu jocurile preferate fara sa risti nimic si te poti pregati mai bine pentru jocul pe bani reali.

#4 Beneficiezi de un potential de castig mai mare

Sloturile moderne ofera rate de plata avantajoase de 95-96% in medie. Iar, daca alegi sa rotesti la sloturi cu jackpot progresiv ca Mega Moolah, Divine Fortune sau Age of The Gods, poti obtine castiguri de cateva milioane de RON, peste potentialul oferit de aparatele mecanice clasice cu jackpot fix.

Nu in ultimul rand, jackpoturile progresive pot fi revendicate si cu pariuri mici – nu ai nevoie de sume exorbitante pentru a participa, astfel ca si un parior cu buget mic isi poate schimba destinul.

Iar, daca ne uitam in urma la istoria acestor jocuri de cazino, vom constata ca cele mai mari jackpoturi de 6 zecimale au fost revendicate in urma unor pariuri infime de doar 5 centi sau 1 euro.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Liderii PSD i-au cerut luni lui Firea sa candideze la Primaria Capitalei, in locul lui Cirstoiu: „PSD-istii nu-l mai vor neam pe Cirstoiu”

Liderii PSD i-au cerut luni Gabrielei Firea si lui Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, sa…

2 ore ago

Cine sunt primarii care au atras companii de top in orasele din Romania (P)

Timisoara si Brasov, doua orase conduse de primari USR, au atras in ultimii ani companii…

24 de minute ago

Ciuca: „In acest moment s-a mentinut decizia ca doctorul Cirstoiu sa fie candidatul coalitiei. Nu il putem sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti ca in acest moment, la nivelul coalitiei s-a…

49 de minute ago

Politia din Bruxelles a intrat peste reuniunea extremistilor de dreapta la care urma sa vina si Viktor Orban. Conferinta a fost anulata

Politia din Bruxelles a luat marti masuri pentru a opri o reuniune a elitei nationalistilor…

53 de minute ago

Ciolacu zboara in Qatar cu avion inchiriat: „Costul acestei calatorii este de aproximativ 100.000 de euro”

Premierul Marcel Ciolacu pleaca marti in Qatar cu un Boeing 737 inchiriat de la TAROM,…

5 ore ago