Pagina Ciudatului SRL lanseaza o noua televiziune de stiri la nivel national. Propagandistul Razvan Dumitrescu, realizator principal

actualitate

CNA a probat acordarea unei licente de emisie la nivel national pentru postul NCN din Cluj, patronat de Liviu Alexa. Acesta va deveni un post de stiri. Principalul realizator de emisiuni al NCN va fi propagandistul anti-DNA Razvan Dumitrescu.

Dumitrescu, care s-a remarcat la Antena 3 prin numeroase dezinformari si manipulari care aveau ca tinta DNA, a declarat in fata membrilor CNA ca noul post de stiri va functiona dupa modelul Euronews.

„Am fost la Euronews si am discutat cu Lucian Sarb, care este seful editorial al Euronews. De la ei am invatat, sa spunem, foarte multe secrete despre cum am putea sa ne finantam postul de televiziune intr-un mod elegant.

Am aflat cu stupoare ca in afara de buletinul infromativ toate emisiunile sunt sponsorizate. Nu mai exista nimic care sa ramana neendorsat. Si asta poate fi o buna varianta, pentru noi pe viitor, sa putem gasi solutii la nivelul companiilor”, a declarat Dumitrescu, citat de Pagina de Media.

Televiziunea va avea un talk-show, seara, prezentat de Razvan Dumitrescu, iar in rest, scurte emisiuni de cinci minute pe diverse tematici.

NCN va fi operata de Pagina Ciudatului SRL, in care actionari sunt Liviu Alexa, cu 95%, si Budean Adriana Liliana, cu 5%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: