Pagina oficiala de Facebook a Manastirii Dragomirna, sparta de hackeri. Printre slujbe si icoane, scene din filme porno

news

Pagina oficiala de Facebook a Manastirii Dragomirna a fost sparta de hackeri, pe pagina de socializare aparand secvente si postari cu scene erotice din filme, potrivit Monitorul de Suceava.

Pe pagina initiala au fost pastrate datele de contact si informatiile oficiale despre manastire, insa printre fotografiile si postarile cu slujbele religioase au inceput sa fie intercalate filme erotice.

Maicile de la Manastirea Dragomirna au precizat ca pagina oficiala a fost preluata in luna mai, insa abia in ultima perioada au inceput sa apara noile postari.

Manastirea Dragomirna a creat o noua pagina oficiala si a lansat un apel la toti abonatii paginii initiale sa o raporteze la Facebook pentru a o putea sterge. „Intrucat pagina initiala de Facebook a Manastirii Dragomirna a fost preluata de o persoana necunoscuta, vom posta aici informatii despre evenimentele desfasurate in cadrul manastirii noastre. Va rugam sa ne sprijiniti in raportarea paginii initiale pentru a reusi sa o inchidem. Va multumim! Maica Domnului sa va ocroteasca, iar Sfantul Duh sa-si reverse darurile sale asupra intregii lumi!”, se arata intr-o postare pe noua pagina oficiala de pe Facebook a manastirii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: