Palada a scos capul din vizuina. Batausul sare iar sa atace: „Va place sa va luati tara inapoi? Ce-o sa v-o mai tot luati”

news

Mirel Palada si-a reactivat pagina de Facebook, dupa ce mai bine de o saptamana a blocat-o pentru public, in urma violentelor la care s-a dedat in studioul B1 TV. Cum era de asteptat, Palada s-a apucat sa-i atace pe adversarii PSD.

Intr-un mesaj postat miercuri pe Facebook, Palada sustin ca presedintele Iohannis a dat dovada de „tafna” in relatia cu Ucraina.

„Johannis a zirlit din nou cu paltonul pe masina si le-a zis ucrainienilor ca nu mai merge la ei, din cauza legii educatiei pe care acestia au promulgat-o, care afecteaza puternic drepturile minoritatilor nationale din Ucraina, y compris cele ale minoritatii romanesti, cea care ar trebui sa ne intereseze pe toti. La asta se rezuma diplomatia Presedintiei Romaniei: sa se supere si sa-si ia jucariile. Nici un rezultat. Doar tzifna.

Ungurii, pe partea cealalta, au facut ce au facut si cu Romania recent, in privinta Liceului Catolic din Tg Mures. Au folosit pirghiile diplomatice avute la indemina. Au zis ca se vor opune oricaror incercari ale Ucrainei de a intra in Uniunea Europeana. Imediat, Ucraina a spus: stati asa, sa ne asezam la masa, sa negociem.

Asa se face diplomatie. Folosind pirghiile la dispozitie si tintind rezultate favorabile, nu dind cu paltonul de masina si suparindu-te ca un adolescent.

Va place sa va luati tara inapoi? Ce-o sa v-o mai tot luati…”, a scris Palada.

Mirel Palada a disparut de pe scena publica timp de aproximativ doua saptamani, dupa ce l-a atacat cu pumnii pe senatorul USR Mihai Gotiu. El a dat publicitatii, zilele trecute, un sondaj de opinie, realizat de firma sa, Sociopol, in care PSD este cotat la 51% din preferintele alegatorilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: