Palada, batjocoritor cu tinerii din strada: Cer demisia lui Ponta pentru ca n-are BASCA

politica

Mirel Palada, consilier al lui Victor Ponta, a publicat un text batjocoritor la adresa tinerilor care protesteaza in Bucuresti. „Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Pai are. N-are direct. Dar are. Ca nu are basca”, a scris Palada pe blog.

Consilierul sustine ca motivatia tinerilor nu este doar una civica, ci si politica.

„Deci vrem capul lui Motoc! Cine e de vina? Ala sa plateasca! Dar nu numai ala, ca toti sint vinovati. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, ca n-ai zis ce trebuia si n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toti.

Stai asa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Pai are. N-are direct. Dar are. Ca nu are basca”, spune Palada in bascalie.

Consilierul explica apoi ca tinerii vor demisia lui Victor Ponta acum pentru ca acesta „nu a cazut” dupa alegerile prezidentiale.

„In ciuda votului lor puternic anti-Ponta si a trairilor lor puternice si sincere, deci frumoase si salbatice, Ponta nu a cazut. A trecut un an de zile si venerabilul intelept solemn si teapan care acum conduce Romania nu a reusit sa-l dea jos pe nasolul de Ponta.

Cumva, nu stim cum, minune mare maica, Ponta a supravietuit politic si a ramas in continuare Premierul Romaniei. Mai mult si mai nasol pentru tinerii frumosi si salbateci ori pentru Iohannis: a continuat sa faca treaba buna la Guvern.

Drept pentru care e jale mare. Ponta nu a plecat. Gifa in gitul lor e mare cit casa. Indignarea e cit antena de emisie-receptie de pe Cotroceni. De ce nu pleaca Ponta? De ce mai e acolo? De ce mai exista? De ce nu face nimeni nimic?

Noi l-am vrut jos si down si under si out si verboten de un an, de un secol. De ce nu ni se indeplineste pofta si dorinta si furia si ura? Mama lu’ Stefan cel Mare, domnu’ Presedinte, ce facem noi aici, ca nu facem nimic din mandatul pe care vi l-am incredintat?

Drept pentru care tristul accident din clubul Colectiv, mai ales datorita faptului ca acolo au murit indeosebi oameni tineri, i-a facut pe toti cei anti-Ponta sa descopere un motiv nemaipomenit de fabulos sa isi strige din nou dorinta neindeplinita de un an de zile: Jos Ponta!

Nu e doar o strigatura civica. Nu este doar despre morti si despre furia la adresa nedreptatii mortii acelor tineri nevinovati, care voiau doar sa asculte rock.

E si o strigatura politica, nascuta din exasperarea faptului ca au votat impotriva lui Ponta si totusi dorinta lor nu se intimpla”, sustine Palada pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: