Palada, CONFLICT cu Basescu: „Sunteti fabulos, crapa inima in mine cand va aud”

news

Fostul presedinte Traian Basescu si fostul purtator de cuvant al Guvernului Mirel Palada au avut, in cadrul emisiunii „Ultimul Cuvant”, moderata de Catalin Striblea un schimb de replici legate de justitie. Atunci cand Basescu a declarat ca, spre deosebire de dosarul lui Adrian Nastase, dosarul Flota a fost unul politic, Mirel Palada a replicat ca justitia de dupa mandatele lui Basescu a devenit brusc „nemernica si politica”, potrivit evz.ro.

Schimbul de replici dintre cei doi:

Traian Basescu: Dau un exemplu ca sa intelegeti de ce eu am avut dosar politic si Adrian Nastase nu. Ma doare minciuna.

Mirel Palada: Sunteti fabulos, crapa inima in mine cand va aud.

Traian Basescu: Dosarul Flota a fost initiat in urma unei discutii la PSD, in 2003, la un Birou Executiv, cand Nastase i-a cerut doamnei Stanoiu sa dea drumul la dosarul Flota. Dosarul lui Nastase a fost la mine, pentru solicitarea de incepere a urmaririi penale. Primul document care se afla in dosarul lui Nastase e denuntul lui Sergiu Sechelariu. Acel dosar a pornit de la denuntul pesedistului Sergiu Sechelariu care a spus toata povestea cu materialele venite la Bacau din China (..) Aici e diferenta, nu incercati sa spuneti minciuni ca dosarul lui Nastase a fost la ordin politic.

Mirel Palada: Justitia  a fost independenta in timpul mandatelor dvs  si brusc a devenit nemernica, politica si iat-o pe Udrea cum are dosar

Traian Basescu: Domnule Palada, n-am spus asta. Am spus ca Elena Udrea n-a luat geanta cu 900.000 de mii de euro. O cunosc destul de bine si dvs o cunoasteti destul de bine.

Mirel Palada: Am vazut-o o singura data. De la televizor o cunosc foarte bine.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: