Palada e furios, a primit interdictie la Antena 3. El acuza acum postul condus de Gadea ca se „PROSTITUEAZA”

politica

Mirel Palada, purtator de cuvant al PRU, acuza Antena 3 ca ” s-a predat cu trup si suflet si rating (in scadere) si cu Radu Tudor si cu Dana Greu sistemului de securisti de bine din jurul lui Johannis”. Palada a fost unul dintre invitatii permanenti ai postului condus de Mihai Gadea.

„Antena 3, acest post in suferinta ideologica, reuseste contra-performanta sa mobilizeze electoratul PSD si al partidelor din jurul sau (ALDE, PRU) chiar si dupa ce a intors complet armele si s-a predat cu trup si suflet si rating (in scadere) si cu Radu Tudor si cu Dana Greu sistemului de securisti de bine din jurul lui Johannis, sistem mostenit de la moshu Basescu, cel pe care A3 l-a combatut ani de zile, iar acum a ajuns sa-i slefuiasca mostenirea.

De ce spun asta? Exista o anumita inertie de consum mediatic. Sint o seama de telespectatori care inca nu-si revin din uimirea trista de a vedea cum postul lor a ajuns sa-l linga pe pantaloni pe Johannis. Si se uita. Si se uita. Si nu le vine sa creada. Si mai incearca inca o data. Si tot nu le vine sa creada.

Si uite asa, incet-incet, pas cu pas, dupa ce nu le vine sa creada si se trezesc din nedumerirea initiala, vine faza urmatoare a relatiei cu A3, fosta lor televiziune de suflet, si atunci asa ii apuca niste draci si niste nervi si asa ii apuca o furie incit functioneaza precum cea mai buna mobilizare electorala.

Telespectatorii A3 se vor duce de draci si de furie sa voteze PSD si ALDE si PRU numai si numai si datorita si din cauza si pentru ce vad la Antena 3: un post intreg care a ajuns sa se prostitueze in halul cel mai evident in fata lui Johannis si a tuturor lingailor sai, de la Ciolos si USR si Plicusor Dan si Clotilde pina la vestitii comici ai ecranului, Alina Gorghiu si Busoi Nu-stiu-cum-il-mai-cheama-dar-tot-dobitoc-ramine.
E bine. E foarte bine. Nici nu stiti ce eficienti sinteti cu emisiunile voastre, chiar si post-mortem si post-rating”, a scris Palada pe Facebook.

Mirel Palada a fost director executiv al CCSB, o casa de sondaje ce a apartinut lui Dan Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: