Palada ii UMILESTE pe protestatarii „Salvati padurile”: „Aveti mintea unui copil de 7-8 ani”

news

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta, continua sa isi bata joc de cei pe care ii percepe ca antiguvernamentali. Acum, ii umileste pe protestatarii ecologisti, despre care spune ca sunt usor de manipulat.

„Zilele astea circula pe Internet un filmuletz cu multe multe TIR-uri care duc lemnele la vale din munte, pe niste curbe in ac de par. Acest filmulet a devenit viral, stirnind valuri de indignare din partea ecologistilor de pension, a tuturor anti-guvernamentalilor care se supara la comanda si a altor largi categorii de oameni ai muncii; soldati, sergenti, ofiteri, alte tipuri de societate civila. Huoo! Jos Guvernu ticalos. Lemnele noastre! Padurile noastre! Huooo!

Cu un singur detaliu. E o manipulare eftina, ordinara, cinstiti anti-guvernamentali. Simplu: nu e filmat in Romania. Culmea, e din Elvetia, tara ecologiei si tara prietena cu tinerii frumosi si salbatici, germanica, ecologica, democratica, eficienta si iubitoare de lege, asa cum e Iohannis cel care apara lemnul patriei.

Pufosilor, hai, invatati si voi ceva din toate astea. Vaccinati-va un pic. Ce naiba, sinteti oameni mari, puteti chiar sa si ridicati sticla cu pietricele, sa dati cu ea in bordura. Va dati seama ce putere aveti?

Si totusi aveti mintea unui copil de 7-8 ani si restul zile. Va lasati pacaliti de manipulari ieftine, dar eficiente. Pufosilor, cum va duceti voi dupa fenta, de parca ati fi Bumbescu”, a transmis consilierul premierului pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: