Palada, innebunit: „S-ar putea ca USR sa faca 25% la parlamentare. Sunt singurii care nu scad”

politica

Sociologul Mirel Palada sustine intr-o postare pe Facebook ca USR PLUS va avea un scor foarte mare la parlamentare in contextul in care PSD si PNL vor fi  afectate de scaderea prezentei la urne. Se anticipeaza o prezenta de doar 30% la urne in contextul pandemiei.

„Hai sa va dau umpic din casa. Sa stiti ce-o sa fie peste doua saptamini. Ghinion”, anunta Palada.

“Prima data dupa mult timp cind nu sint de acord cu Dvs. O fi blat intre PSD si PNL, nu zic nu. Dar realitatea in teren e cu totul alta. Lumea nu mai asculta de ei. Nici primari, nici activisti. Are lumea un sictir in ea si o greata si o scirba de zile mari. In plus, din ce in ce mai multi sint speriati de Covid. Participarea la vot se duce in cap, se prabuseste la 30% (de la 40% – 45% cit ar fi de regula la parlamentare).

Scaderea nu este uniforma. Pierd voturi toti, cu exceptia USR PLUS, care pur si simplu isi conserva bazinul de robespierreni dilii la cap, motivati, patimasi. Ei fac un singur lucru: nu scad. In contextul in care ceilalti pisa voturi, USR PLUS creste din total bazin votanti. E deja la 20% si s-ar putea sa faca 23-25%. Ca la europarlamentare.

Prin specificul meseriei lor de nebuni la cap, electoratul lor nu are nevoie de activisti talpasi, care sa ia la picior tara sa mobilizeze babele, cum au nevoie PSD si PNL. Drept urmare, acest format de alegeri e un handicap pentru PSD / PNL si o pleasca facuta cadou de soarta pentru USR PLUS.

O sa fie interesant. USR PLUS iese intarit. O sa avem nazisti in Parlament si mai multi. Iar in privinta PMP, da, aveti dreptate: ciuciu. Nu mai intra”, se arata in postarea lui Palada.

Mai mult despre:

Comentarii: