Palada, prima referire la agresiunea comisa impotriva lui Gotiu. In ce conditii are de gand sa-si ceara scuze

news

La aproape o luna dupa ce l-a batut pe Mihai Gotiu in studioul B1 TV, Mirel Palada face o prima referire la acest incident violent. El spune in ce conditii isi va cere scuze pentru ca l-a lovit cu pumnul pe senatorul USR.

„O seama de persoane, cele mai multe prieteni, cele mai multe de buna credinta, fie m-au rugat, fie mi-au cerut sa-mi cer scuze pentru incidentul cu Gotiu. O voi face dupa ce urmatorii parlamentari USR isi vor cere scuze pentru cele intimplate in data de 12 septembrie 2017, in cadrul Comisiei pentru egalitate de sanse de la Camera Deputatilor: Nicusor Dan, Cristian Seidler, Oana Bizgan, Lavina Cosma, Dan Radulescu, Mihai Botez, Lucian Viziteu, Silviu Dehelean, Stelian Ion Daniel, Popescu Bogdan Rodeanu”, a scris Palada pe Facebook.

El nu a dat mai multe detalii  despre ce s-ar fi intamplat pe 12 septembrie. De altfel, nici nu pare ca are de gand sa isi ceara scuze cu adevaratm dupa cum reiese din comentariile ulterioare.

fb

Mihai Gotiu a anuntat, joi, ca si-a ridicat de la IML certificatul constatator al agresiunii la care a fist supus. El a mentionat ca nu are de gand sa isi retraga plangerea penala.

certificat

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: