Palada se crede victima unui COMPLOT: „Dati fuga la stapanii vostri, Iohannis si Basescu”

news

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta, sustine ca impotriva sa a fost initiata o campanie prin care sa fie izolat pe internet si pe Facebook. Campania ar fi derulata de persoane aflate in slujba lui Traian Basescu, a Monicai Macovei si a lui Klaus Iohannis.

„Hoarde de oameni ai muncii cu tastatura depun eforturi neprecupetite sa convinga ostiri de utilizatori online ca nu-i frumos sa se uite in gura virtuala a lui Palada, ca li se contamineaza sufletul, invata doar prostii si nemernicii si – Doamne fereste! – daca il citesc pe acesta pe Facebook sau, si mai rau, daca sint prieteni cu el, atunci s-ar prea putea sa se strice la cap pentru vecie, sa devina niste pesedisti mici si rai si corupti si chiar sa fie recrutati de KGB, care stim cu totii de la de la Traian Basescu si de la Monica Macovei ca de fapt este adevaratul stapin al PSD, acest partid cih care vrea sa vinda tara la rusi.

Drept urmare, pufosii cu functii de executie se straduie sa-i convinga pe cei din jurul lor online sa se lepede de Palada, sa-l ocoleasca de la cel putin treispe gigabiti distanta. Nu-l atingeti, are lepra, s-ar putea sa va dea si voua.

(…) Da-l in mama lui de kaghebist, ii dam Unfriend, Unfollow, poate chiar Ban, cum sa ne spele nemernicul asta de pesedist si de kaghebist mintea noastra din dotare?”, scrie Palada pe Facebook.

Consilierul lui Ponta stie si cine s-ar ocupa de aceasta campanie.

„Noi luam lumina si viata de la unica sursa de adevar, de la prietenii nostri intelepti, de la martorii lui Basescu, de la haita lui Macovei.

LOL. Ar fi de ris daca n-ar fi de plins. Ii doare pe pufosi rau de tot, daca au ajuns la asemenea campanii de primavara, mai ceva ca la Kursk.

Deci, pufosilor, daca va simtiti intinati in compania marelui nemernic Palada si vi se pare ca sinteti violati la creier de cumplitele sale vorbe, rogu-va, dati fuga la stapinii vostri Basescu si Macovei si Iohannis si spuneti-le ca Internetul functioneaza.

Gata, ati fost convinsi, v-ati lepadat de Palada si nu mai sinteti influentati de el. Sinteti oameni liberi si frumosi si acum aveti tot timpul la dispozitie din lume sa va luati tara inapoi, sa sorbiti lumina si intelepciune de la unica sursa de adevar”, mai scrie Mirel Palada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: