Palestinieni si barbati din Mali filmati in Ucraina, in randul fortelor ruse. Voluntar din Israel: „Ne vom intalni pe campul de lupta”

externe

Un grup de mercenari din Palestina si Mali au fost filmati in Ucraina, alaturi de mercenarii Wagner. Palestinienii ar fi platiti cu 350 de dolari pe luna pentru a lupta cu ucrainenii.

Un voluntar israelian care lupta de partea Ucrainei a tinut sa le transmita un mesaj dur: „Ne vom intalni pe campul de lupta, ticalosilor!”.

Rusia recruteaza tineri palestinieni si cauta, de asemenea, sirieni pentru a-i implica in razboiul impotriva Ucrainei. Aproximativ 300 de persoane au fost deja trimise in zona de lupta, anunta agentia de presa Media Line si Radio Liberty, citate de Pravda.

„O sursa de securitate guvernamentala libaneza anunta ca tinerii palestinieni sunt platiti cu 350 USD pe luna pentru a se inrola in armata rusa”, a mentionat Media Line.

Efortul de recrutare este realizat de activisti afiliati la ambasada palestiniana din Liban.

In plus, recrutarea se face in coordonare cu Hezbollah, organizatia radicala cu sediul in Liban: se cauta persoane care sa fie pricepute in operarea dronelor si persoane cu experienta in lupta de gherila in zonele urbane.

Potrivit agentiei de presa, Rusia trimite palestinieni in zona de contact. In total, in jur de 300 de persoane au fost deja trimise pe linia frontului in urma antrenamentelor accelerate. Alti 100 de palestinieni se pregatesc pentru a fi trimisi in lupta.

Majoritatea mercenarilor provin din Ein Al-Khalwa, cea mai mare tabara de refugiati palestinieni din Liban, situata la sud de orasul-port Sidon. Agentia de presa relateaza ca recrutii sunt membri ai miscarii politice Fatah, condusa de presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas.

In plus, Rusia cauta mercenari in Siria. De acest lucru se ocupa compania militara privata Wagner Group.

Luptatorii din fortele regulate siriene, in primul rand din unitatile militare coordonate de Rusia, pot merge, de asemenea, la razboi cu Ucraina in numele Rusiei. Acesti luptatori sunt platiti cu 500 pana la 700 de dolari SUA pe luna pentru participarea la ostilitati, ceea ce reprezinta un salariu foarte mare pentru standardele siriene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: