Palestinienii acuza Israelul ca foloseste vaci ca „spioni”: „Vitele sunt recrutate si antrenate. La gatul fiecarei vaci, ei atarna un medalion cu un dispozitiv de ascultare si inregistrare si, uneori, camere de luat vederi”

externe

Un satean palestinian a intalnit vite israeliene si a inventat o poveste despre cum Israelul a antrenat in secret vitele pentru a-i spiona pe palestinieni, potrivit Palestinian Media Watch, care citeaza cotidianul oficial al Autoritatii Palestiniene Al-Hayat Al-Jadida, scrie The Jerusalem Post.

„Vitele sunt recrutate si antrenate”, ar fi declarat ziarului Rushd Morrar, un satean palestinian. „La gatul fiecarei vaci, ei atarna un medalion cu un dispozitiv de ascultare si inregistrare si, uneori, camere de luat vederi, pentru a monitoriza fiecare detaliu din Khirbet Yanun, oricat de mic.”

Sateanul a mai acuzat ca  „colonistii elibereaza turme de mistreti” ca o modalitate de a distruge toate culturile palestiniene. „Crimele colonistilor se diversifica si devin sofisticate, iar mijloacele pe care le folosesc in razboiul lor sunt nelimitate”, a afirmat el. „Incepand cu acte directe de crima si terminand cu acrosarea masinilor pe sosele; de la arderea culturilor agricole, dezradacinarea copacilor si jefuirea terenurilor si terminand cu eliberarea de mistreti spre terenurile fermierilor.”

Aceasta nu este singura data cand un palestinian sustine ca Israelul a folosit animale impotriva lor. In iulie 2008, aceeasi agentie de presa palestiniana ar fi dat publicitatii o declaratie in care sustinea ca „colonistii” ar fi eliberat o specie de super-sobolani imuni la otrava in Orasul Vechi din Ierusalim.

„[Colonistii israelieni] au adus cufere pline cu sobolani si i-au eliberat in cartierele [arabe] din Orasul Vechi; acestia se inmultesc si au devenit „un mare blestem”, se spunea in declaratie. „Eforturile rezidentilor de a contracara aceasta infestare au esuat, mai ales ca pisicile fug de acesti sobolani din cauza marimii si ferocitatii lor.

„Toate eforturile conventionale de a-i omori nu au avut succes, deoarece acestia par sa fie imuni la otrava si se inmultesc in canalizare. Se stie o femela de sobolan naste de sapte ori pe an, de fiecare data dand nastere la 20 de pui; asta ii obliga pe [arabii] Ierusalimului de astazi sa se confrunte cu pericolele colonizarii [israeliene] si cu infestarea cu sobolani.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: