Pana si Antena 3 a fost socata de discursul lui Plesoianu la mitingul PSD: ”Asta a innebunit de tot!!!”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a sustinut un discurs in limba engleza in fata a peste 100.000 de pesedisti ”ca sa nu mai fie distorsionat mesajul nostru” in presa straina. 

„We gathered here to protest against the parallel state, against the secret protocols”, a declarat Plesoianu in fata unui public in care se aflau foarte putini care ar fi putut sa inteleaga. El a facut vorbire in discursul sau in engleza si la cazul lui Dponald Trump, care s-ar lupta si el cu statul paralel din SUA.

La Antena 3, un post care il sustine puternic pe Plesoianu, una dintre invitatele postului nu s-a mai putut abtine: ”Asta a innebunit de tot!!!”

„Antena 3, vocea inocentei, din nou. O tipa din studio zice, in timp ce Plesoianu vorbea in ruso-engleza: ‘Asta a innebunit de tot!!!'”, a remarcat jurnalistul Mircea Marian.

In timpul discursului sau, Liviu Plesoianu, altaturi de multime, a scandat: „E sufragerista si nu mai rezista” si „Iesi afara cucuvea tortionara” „Werner si Coduta, sa isi faca bocceluta” si „Coduta Kovesi ne va parasi”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: