„Pana si electoratul PSD s-a saturat de atatea injuraturi”. Fost ministru al Justitiei anunta ca „PSD nu va fi iertat”

politica

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, comenteaza acid gestul obscen pe care deputatul PSD Florin Iordache l-a facut in Parlament. Ea considera ca „pana si electoratul PSD s-a saturat de atatea injuraturi, gogosi plimbate cu valiza, glume proaste de mahala si mai ales de faptul ca le-au plecat copiii in tari straine”.

„Azi, toti cetatenii care se opun restauratiei propuse de PSD/ALDE, in scopul apararii unor interese private contrare interesului public, am primit de la un membru marcant al coalitiei un semn obscen, fara nuante, de la tribuna Parlamentului. Predictibil, ca de la un mic golan de cartier care e si el mirat de cat de mare e palaria de domn pe care un accident al istoriei i-a trantit-o pe cap. Si cand oboseste de atata efort de a pretinde a fi domn, cu carte si deci cu parte, omul ne arata cine e: unul care ne injura. Si nu oricum, ci pe banii nostri caci este platit de noi toti. Acesta e singurul argument de care e capabil PSD. Injuria, injuratura, santajul membrilor clanului care rup legea tacerii.

Sa nu fim suparati. Nu fac mai mult pentru ca atat pot. Injuratura, aruncata noua sau intre ei, e nivelul lor maxim de competenta. Si mai e ceva: spaima. Spaima ca dupa promisiuni fantasmagorice indelung amanate, dupa lupte pe fata cu bunul simt si bunul mers al societatii, dupa razboi cu cetatenii, cu strainii, cu universul care conspira dusmanos, vine deznodamantul. Vine iarna. Promisiunile sunt amanate pana la calendele grecesti, inflatia a crescut, deficitul la fel, vine vremea decontului si tensiunea in targ e mare.

Sa nu ne pierdem cumpatul. Nu e gata, dar mult nu mai poate fi. Ei pe asta mizeaza. Pe deznadejdea noastra. Sa nu le dam satisfactie. Sa fim domni, sa avem inca putina rabdare. Fiecare pasare pe limba ei piere. Ceva ma face sa cred ca pana si electoratul PSD s-a saturat de atatea injuraturi, gogosi plimbate cu valiza, glume proaste de mahala si mai ales de faptul ca le-au plecat copiii in tari straine. Ceva ma face sa cred ca asta nu va fi iertat”, a scris Pruna pe Facebook.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a luat cuvantul, miercuri, dupa votul pentru OUG 92 si a explicat ca se va merge mai departe cu modificarile legislative din sfera justitiei. ”Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana. Vrem sa fim independenti, vrem sa decidem potrivit Constitutiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau altii!”, a spus Florin Iordache.

La coborare, Iordache le-a aratat parlamentarilor din Opozitie degetul mijlociu de la ambele maini. Ulterior, le-a spus jurnalistilor care l-au chestionat in legatura cu gestul obscen, ca avea mainile ridicate, nefiind un gest obscen.

„Ati spus ca nu suntem un parlament de mana a doua. In ce fel de parlament ne aflam cand se arata semne obscene?”, l-a intrebat o jurnalista pe Iordache.

„Vi se pare dumneavoastra. Mai departe, altceva”, a raspuns agresiv Iordache.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: