Pana si Ponta s-a saturat de minciunile din presa PSD-ista: „Vreti sa vedeti cum este mintita si prostita lumea in Romania? Iata un fake news grosolan si grotesc!”

politica

DC News si site-ul Antena 3, care fac parte din arsenalul de propaganda al PSD, au publicat o stire falsa referitoare la o actiune a DNA la PSD Prahova care ar viza-o si pe sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu. Ponta sustine ca informatiile sunt false.

Antena 3 si DC News au anuntat perchezitii ale DNA la PSD Prahova, fiind vizate  „chitante pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sarbu”.

Stirea contine doua informatii false, care sunt demontate chair de catre Laura Moagher, secretar executiv al PSD Prahova, in aceeasi stire.

Ea a afirmat ca a primit o adresa de la DNA prin care i s-a solicitat mai multe documente, „este vorba despre 19 chitante, toate din 2014, cu legatura cu campania la europarlamentare. Adresa este trimisa de catre DNA Bucuresti. De data aceasta nu a mai transmis Ploiestiul (DNA Ploiesti) aceasta adresa. Tin sa mentionez ca-n 2015 au fost solicitate aceste documente, impreuna cu alte documente care tin de aceeasi campanie de catre serviciul teritorial Ploiesti”, a declarat Moagher.

Aceasta a mai spus ca ”nu sunt perchezitii, e o solicitare. Nu e descris nimic in adresa, ci printr-o ordonanta a procurorilor din 15 februarie sunt solicitate documentele mentionate, potrivit aceleiasi surse. ”Documentele sunt solicitate in original pana in 26 februarie”, a mai spus social-democrata.

Fostul lider al PSD, Victor POnta, este acum foarte revoltat de modul in care publicatiile care il sustineau pe vremuri dezinformeaza acum.

„Vreti sa vedeti cum este mintita si prostita lumea in Romania? Iata un fake news grosolan si grotesc !

Cititi titlul de la aceasta stire care spune ‘Daciana Sarbu este vizata’ si cititi stirea din interior in care cei de la PSD Prahova raspund foarte clar ca Daciana Sarbu ‘NU este vizata’!!!! Mai ales ca Daciana Sarbu nu a fost niciodata membru la PSD Prahova si nu a facut niciodata campanie in acel judet!

In schimb toata presa preia titlul si nimeni nu citeste stirea! Nimeni nu verifica nimic ! Ba chiar unii ma suna sa intru sa comentez – ca sa ma fac de ras ca nu citesc ( cum fac ei)?

La ce folosesc toate aceste minciuni impotriva mea si a familiei mele? Nu stiu dar e foarte urat!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: