Pana uriasa de curent din Bucuresti ascunde o situatie mult mai grava: „Este doar inceputul. Tot Firea, Nicolicea, Nicolae se ocupa si de strategia de aparare. Amin!”

news

Andrei Gheorghe anunta ca pana majora de curent care a afectat Bucurestiul ascunde o situatie mult mai grava. „Capacitatile noastre de aparare sint usor ridicole ele fiind in mainile unor incompetenti cu grade multe si neuroni putini”, arata Gheorghe.

„Va place pana de curent? Pregatiti’va pentru intetirea acestor evenimente. Sper sa ma insel dar cred ca acesta este doar inceputul. Capacitatile noastre de aparare sint usor ridicole ele fiind in mainile unor incompetenti cu grade multe si neuroni putini. Daca observati dezastrul din educatie, sosele sau Invatamintului, ginditi’va daca nu cumva de aparare se ocupa genii binevoitoare si cu inalt simt moral. Raspunsul e da, peste tot sint hoti si netrebnici doar la aparare sint ingeri. Iar daca Mos Teaca mai poate intelege agresiunea clasica, in fata atacului hibrid i se increteste basca pe frunte. Tot Firea, Nicolicea, Nicolae se ocupa de strategia de aparare. Amin!”, avertizeaza Andrei Gheorghe pe Facebook.

O avarie la statia Fundeni a Transelectrica a provocat o pana de curent in Bucuresti, care a afectat zona de Nord si zona de Est, fiind implicate mai multe cartiere printre care Floreasca, Dristor, Obor si Pantelimon, au transmis, miercuri, pentru Mediafax, reprezentantii din domeniul energetic. Pana de curent a afectat si iluminatul din statiile de metrou Iancului si Pipera, insa circulatia tramvaielor si troleibuzelor s-a desfasurat normal.

In sectoarele 1 si 2, in zonele Barbu Vacarescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu au functionat iluminatul stradal si nici semafoarele, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: