Pandele a iscat REVOLTA pe Facebook: „Asta-i domnul Firea, vacarul care nu stie ca o CATEDRA nu e masa dintr-o crasma”

politica

Gestul primarului din Voluntari, Costel Florentin Pandele, de a se sui cu picioarele pe o catedra pentru a sustine un discurs politic in prima zi de scoala este sanctionat dur pe retelele de socializare. Mii de oameni isi manifesta revolta.

Potrivit Digi24,  imaginea a fost surprinsa in curtea Scolii nr. 1 din Voluntari. Reactiile pe Facebook nu au intarziat sa apara, imaginea fiind distribuita de mii de romani. Comentariile sunt foarte acide, multi aduc aminte ca sotul Gabrielei Firea are doua doctorate.

„Asta e nea Pandele, vacaru care nu a inteles ca o catedra nu e o bucata de lemn sau o masa dintr-o crasma. F*@&$ idiot!!!!!”, a scris un roman.

„Daca primaru’ Pandele s-a cocotat pe catedra, de ce n-ar face-o si elevii… eventual chiar in mijlocu’ orelor…. doi idioti, si el, si matracuca de nevasta-sa….”, si-a manifestat revolta o romanca.

„Nesimtitul asta s-a urcat cu picioarele pe catedra!!! Mitocanule, nu stii ca n-ai voie sa faci asa ceva, cu atat mai mult, in fata elevilor?”, a scris o femeie in varsta.

Iata mai multe reactii:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: