Pandele, sotul lui Firea, a asmutit politistii impotriva celor care strang semnaturi pentru „Fara penali”: „Hotia va tine primari”

politica

Membrii USR care strand semnaturi in Voluntari pentru initiativa cetateneasca „Fara penali in functii publice” au fost somati de politistii locali sa paraseasca „imediat” domeniul public.

Deputatul USR Cornel Zainea a fost abordat de politistii locali in timo ce strangea semnaturi in Voluntari, fiind „somat” sa paraseasac „imediat” domeniul public.

„Pandele, zi drept, ai tu o premonitie, ceva? Nu mai ajuta nici moastele, nici carutele de bani dati la biserica, nici Voiculescu? A intrat frica ca se prinde lumea ca, indirect, hotia te-a facut pe tine si pe duamna primari si ca tot hotia speri ca va va tine primari. Hai curaj Pandelica iesi si zi public de ce ar trebui lumea sa sprijine valcovii, dragneii, varanii si alti amici apropiati ai tai sa ne conduca”, a scris Zainea pe Facebook.

Obiectivul USR este ca pana la finalul anului 2018 sa inainteze Parlamentului un proiect de revizuire a Constitutiei prin care sa se interzica persoanelor condamnate penal la pedeapsa inchisorii sa candideze la alegerile locale, parlamentare si prezidentiale, daca au savarsit infractiuni in mod intentionat. Pentru ca proiectul de lege sa ajunga in Parlament sunt necesare cel putin 500.000 de semnaturi ale cetatenilor cu drept de vot din cel putin jumatate din judetele tarii, iar USR s-a angajat sa sprijine acest demers prin intermediul filialelor sale teritoriale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: