Pandele spumega dupa ce nevasta Firea a pierdut: ”USR PLUS este cea mai mare nenorocire a Romaniei in ultimii 30 de ani”

politica

Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a avut duminica seara o iesire extrem de violenta dupa ce Gabriela Firea a pierdut alegerile din Capitala. 

”USR PLUS este cea mai mare nenorocire a Romaniei in ultimii 30 de ani. Acesti oameni vor distruge Romania, plus Ludovic Orban. Gabi Firea a luptat singura impotriva tuturor. Am rugat-o pe Gabi sa ma lase sa il sun pe Ludovic. Eu il cunosc pe Ludovic destul de bine. Vor spune ca faci scandal, nu e bine, nu, nu! Imi pare rau ca am ascultat-o pe Gabi pentru ca daca eu ieseam si spuneam ce stiu despre Orban il duceam 3-4 procente in jos.

L-am sunat si i-am spus: ai adunat toate laturile lumii! Cate aranjamente, care obligatii are de facut Nicusor Dan. Rog institutiile statului sa verifice tot ce au facut Ludovic Orban si Plicusor Ban. Am vorbit cu Ludovic Orban, el a vorbit putin mai domol si a spus: Florine, au fost doar declaratii politice.

Eu nu am facut politica de varf pana in momentul de fata, eu am fost simplu membru de partid. Cand mi-a oferit functie de conducere, am refuzat. Mi-am propus ca dupa aceasta seara, daca voi castiga inca un mandat sa fac politica. Nu ma mai sperii de absolut nimic! Nu mai imi este teama de absolut nimic, dar de nimic, pentru ca am vazut ca cei mai puternici politicieni din Romania sunt femeile! Jos palaria pentru femei! Niciodata nu am avut aere de atotstiutor! Nu este feuda lui Pandele Voluntariul, dar nu mai pot sta linistit cand se ridica acest monstru care este USR PLUS.

Stiti ce se va intampla? Vor conduce prin delatiune, prin minciuna! Asa cum a fost acest individ Plicusor Ban! Daca castiga acest Plicusor Ban este distrugerea Bucurestiului. Cei care au administrat ministerele nu au facut altceva sa ii puna piedici! Cea mai puternica femeie pe care am intalnit-o in viata mea este Gabriela Firea! Anul trecut i-am zis: Te rog, te rog, da-ti demisia, Gabi, ca te executa astia!”, a declarat Florentin Pandele la Romania TV, duminica seara.

Intr-un mesaj transmis duminica, dupa inchiderea sectiilor de votare, primarul general Gabriela Firea l-a criticat pe candidatul principalelor partide de dreapta, considerat castigator in urma rezultatelor partiale ale exit-poll-ului.

„Domnul Dan a anuntat in mai multe emisiuni televizate ca doreste sa faca un audit, sa reduca la maximum, pana la eliminare totala, subventiile. Transportul public in comun sa coste de la 1,3 lei la 6 lei iar factura la intretinere sa se tripleze. Se pare ca nici acest lucru nu a interesat pe foarte multa lume. E adevarat ca, dupa ce am avut mai multe pozitii publice, domnia sa s-a eschivat, intr-adevar, nu a retractat in totalitate, dar a incercat sa imbrace frumos acele declaratii initiale, pentru ca nici nu avea cum sa le retraga total, ele erau pe banda, in arhiva”, a afirmat Firea.

Firea a sustinut ca Nicusor Dan a afirmat la intalniri cu oamenii de afaceri ca vrea sa inchida unele spitale.

„As vrea sa stiu cu ce spital se va incepe aceasta blocada a sistemului de sanatate, stiut fiind faptul ca fostul PD-L a inchis multe spitale”, a mai declarat Firea.

Ea s-a aratat convinsa ca a primit din nou girul majoritatii votantilor care au mers la urne in Bucuresti.

„De aceea spun ca trebuie sa asteptam rezultatul oficial, de maine. Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa ma duc din nou la munca, sa pun, cum se spune, osul la treaba cu si mai multa motivare si energie, iar in caz contrar sunt acelasi om demn, implicat si cu siguranta, oriunde ma voi afla voi iubi Bucurestiul ii voi iubi pe bucuresteni si sunt convinsa ca-i voi reprezenta cu cinste”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: