news

Panica printre craioveni, un obiect neidentificat venit din cer a strapuns parbrizul unei masini. ISU Dolj: „Este periculos”

Un obiect inca neidentificat, ce pare a fi un trasor, a strapuns parbrizul unei masini, in noaptea de marti spre miercuri, in Craiova. Pompierii si politistii spun ca urmeaza sa stabileasca natura obiectului, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru, a declarat ca nu au fost inregistrate victime.

”Un obiect cazut din cer a carui provenienta inca nu este cunoscuta a strapuns parbrizul unui autoturism. Politistii au fost la fata locului si sunt efectuate verificari pentru a se lamuri starea de fapt. Nu sunt victime”, a afirmat el. Obiectul misterios care a cazut din cer a distrus parbrizul unui autoturism, iar oamenii spun ca alte doua obiecte asemanatoare ar mai fi cazut in zona.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj nu au vrut sa spuna daca obiectul misterios este un trasor sau proiectil de iluminare. ”Nu este un proiectil de munitie si o sa analizeze si o sa vada exact. Ce pare la prima vede nu pot sa va spun. Este periculos”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila.

Proprietarul autoturismului distrus de proiectilul cazut din cer, Marian Tita, a declarat ca se putea intampla o nenorocire, iar masina putea sa explodeze. Obiectul a distrus parbrizul si bordul masinii, iar acum barbatul se intreaba cine ii va plati paguba.

”Bordul l-a aruncat incolo si aici, aici a intrat pana jos, aici unde este instalatia electrica. Putea sa se intample o nenorocire, sa explodeze”, a afirmat Marian Tita.

Deocamdata nu se stie daca obiectul misterios este un proiectil de iluminare, trasor sau racheta de semnalizare si daca este vorba despre o eroare militara.

Nepotul proprietarului masinii distruse a povestit ca initial a crezut ca pe cer sunt lampioane, dar cand a auzit o bubuitura s-a speriat, iar copiii care se jucau in zona au inceput sa planga. Tanarul a povestit ca obiectul semana cu un proiectil, lucru pe care l-ar fi confirmat si specialistii sositi la fata locului.

In zona au loc tot timpul astfel de exercitii militare, iar locuitorii cred ca de fapt acesta ar fi fost aruncat din greseala in zona.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Intr-o comuna din Hunedoara exista un singur candidat la alegerile locale, care se poate deja considera primar

Comuna Batrana din judetul Hunedoara isi cunoaste deja viitorul primar, asta pentru ca doar un…

45 de minute ago

Trei insotitoare de bord laudate ca au oprit o bataie intre pasageri

Trei insotitoare de zbor au fost laudate pentru dezamorsarea cu succes a unei dispute care…

53 de minute ago

Lupta impotriva turismului excesiv: Amsterdam interzice construirea de noi hoteluri daca nu se inchid altele

In Amsterdam nu se va mai permite construirea de noi hoteluri ca parte a luptei…

O oră ago

Veche de aproape un secol, aceasta „cafenea capodopera” din Tokyo descurajeaza socializarea si interzice telefoanele mobile

In Lion Cafe, aflat in districtul Shibuya din Tokio, primul lucru pe care il observam…

O oră ago

In cativa ani, datorita introducerii masive in trafic a masinilor autonome, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, rosu, portocaliu si alb

Pe masura ce masinile si camioanele devin mai inteligente si mai conectate, luminile semafoarelor, care…

2 ore ago