politica

Panica in PSD, Dancila publica o carte cu dezvaluiri: „Paul Stanescu mi-a spus: ‘Te voi distruge’/ A fost foarte greu pentru mine ca eram urmarita”

Fostul premier PSD Viorica Dancila face mai multe dezvaluiri despre perioada in care a condus guvernul intr-o carte ce urmeaza sa apara in zilele urmatoare. Ea spune ca Paul Stanescu, actual secretar general al PSD, a amenintat-o ca o „va distruge”.

Cartea reprezinta de fapt un interviu pe care Dancila l-a acordat jurnalistei Marga Nitu. Dancila a relatat in carte cum a aflat ca va fi desemnata premier: ”Era intr-o zi de luni. Era programat Comitetul Executiv, in acea zi. Eu ma pregateam sa plec la Strasbourg, unde aveam sesiune. M-a sunat presedintele partidului si m-a intrebat daca pot sa vin la sediu cu doua ore mai devreme. Eram chiar cu trollerul in masina. Cand am ajuns la partid, m-au intrebat cateva dintre colege daca o sa fiu prim-ministru, daca mi-as dori sa fiu prim-ministru”.

Dancila a mai sustinut ca Liviu Dragnea o urmarea pas cu pas:  ”A fost foarte greu pentru mine ca eram urmarita. Liviu Dragnea avea oameni in jurul meu care il informau tot ceea ce se intampla in guvern”.

Dancila a fost eliminata de pe listele de candidati pentru Parlament de Marcel Ciolacu si Paul Stanescu.

Alte declaratii ale fostului premier PSD:

”Stanescu mi-a spus ca nu trebuia sa intru eu in turul doi al alegerilor, ci Dan Barna….”

”La locale a fost un esec. Sigur ca a fost un esec, daca am pierdut Bucurestiul, Constanta, Prahova, Iasiul, Timisoara… multe dintre ele pierdute prin neprezentare, cum se spune in sport”.

”Este adevarat, Olguta Vasilescu nu s-a inteles absolut deloc cu Miron Mitrea si mi-a spus ca ea nu mai vine in echipa, daca Miron Mitrea continua. Am preferat-o pe Olguta Vasilescu.”

”Liviu Dragnea la inceput nu era asa. Tarziu s-a schimbat. Cred ca a fost si acea frustrare a faptului ca si-a dorit sa fie premier si nu a putut totusi sa acceada in aceasta functie. Sunt convinsa ca, probabil, daca era premierul Romaniei si presedintele partidului, situatia era alta.”

”Paul Stanescu mi-a spus: ‘ai vrut sa candidezi, n-ai vrut sa lasi pe altii sa preia conducerea partidului, te voi distruge!’”.

”Stiu ca dupa acest interviu va urma un val de atacuri la adresa mea, mai ales din partea celor care se simt ofensati de adevarul pe care l-am adus in fata oamenilor.”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

6 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

6 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

6 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

6 ore ago