Panica in PSD. „Fabrica de semnaturi false” pentru Firea ajunge la DNA: „O structura de crima organizata preia datele noastre”

politica

Octavian Berceanu, consilier general sin partea USR, a anuntat luni ca a sesizat DNA in legatura cu „fabirica de semnaturi false” in favoarea candidatilor PSD Daniel Florea si Gabriela Firea.

„O structura de crima organizata preia datele noastre, probabil de la Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti si le foloseste pentru constituirea listelor de sustinatori, necesare in competitia electorala. Beneficiarii sunt primarii din Bucuresti, consilierii locali si generali. Cazul e cunoscut, dar tolerat de AEP, DIICOT si DNA.

E subiectul sesizarilor pe care le-am trimis catre Directia Nationala Anticoruptie si DGPMB privind crima organizata, instituirea unui grup infractional, una dintre fabricile de semnaturi false pentru alegerile locale ale PSD, respectiv sectorul 5 si Primaria Generala.

Politia Romana cred ca e timpul sa te autosesizezi si sa deschizi un dosar de cercetare penala pentru ca vorbim de constituirea unui grup infractional organizat avand ca scop fraudarea procesului electoral si incalcarea legislatiei specifice , conform Codului Penal Art. 322: Falsul in inscrisuri sub semnatura privataArt. 323: Uzul de fals privind incalcarea Legii 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, art. 49”, a anuntat Berceanu.

O inregistare video in care apar mai multi presupusi angajati ai Primariei Sector 5, care ar fi obligati sa falsifice semnaturi pentru sustinerea candidatilor PSD Gabriela Firea si Daniel Florea, a aparut duminica noaptea pe internet.

In inregistrare apar mai multe persoane, presupusi functionari din Primaria Sectorului 5, care semneaza in fals pe listele de sustinere ale candidatilor PSD Gabriela Firea si Daniel Florea, primar al Sectorului 5.

„Furtul (=peseditul) este in firea lor! La primarie DFecta a Sectorului 5, oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi de zor pentru PSD, Florea si Firea. Aceasta este imaginea tragica a administratiilor locale din Bucuresti conduse de baroni.

Alianta USR PLUS va depune maine plangere penala impotriva PSD, a primarului Daniel Florea si a tuturor persoanelor care apar in acest video. Infractiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor primariei in scopul personal si de partid) si abuz in serviciu”, a anuntat Vlad Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: