Panica in sediul central al PSD. Ploua cu rezultate exit poll din partea propagandei PSD pe masura ce romanii ies tot mai multi la vot

politica

Site-urile de propaganda ale PSD anunta tot mai des rezultate exit poll cu diferente tot mai mari intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cel mai probabil, scopul urmarit este demobilizarea romanilor care vor sa voteze in continuare.

Noi rezultate exit poll au fost date publicitatii, la ora 16.00, de stiripesurse.ro, site detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

„Potrivit sondajului CURS-Avangarde, Klaus Iohannis este la 61% in preferintele electoratului, fata de 58% la ora 14.00. Viorica Dancila este la 39%, in scadere cu trei procente fata de ora 14.00”, scrie stiripesurse.ro.

In Diaspora, tot mai multi romani se mobilizeaza pentru a iesi la vot, fiind inregistrate chiar si cozi la Londra. Peste 700.000 de romani din strainatate au votat pana la ora 16.00, in conditiile in care in turul intai au votat, in total, peste 675.000.

In tara, numarul romanilor care au votat au depasit 7.000.000 la ora 16.30. Romanii continua sa iasa in numar mare la vot, in special in judetele din Transilvania.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: