politica

Panica in Voluntari. Reactia lui Nicusor Dan dupa ce PNL a anuntat ca ii sustine candidatura la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan are o prima reactie dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca ii sustine candidatura la Primaria Capitalei.

„Multumesc presedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru sustinerea candidaturii mele la Primaria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politica, in conditiile in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Prin acest gest de responsabilitate, dorinta bucurestenilor de a avea un candidat unic al Opozitiei impotriva administratiei Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizata.

Vreau sa asigur mediul de afaceri ca va avea in mine un partener de baza. Orasul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltarii. Vom simplifica interactiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizatiile in termenul legal. Vom fi o interfata intre mediul de afaceri local si sistemul local de invatamant. Vom avea o politica corecta si predictibila de achizitii publice. Vom ajuta financiar si logistic start-up-urile in tehnologie, industrii creative si cercetare. Vom construi, in parteneriat public-privat, centre de conferinte care sa puna Bucurestiul pe harta globala de business.

Cu scuze pentru reprezentantii media, nu voi da alte declaratii pe acest subiect pana dupa momentul unei discutii aplicate cu Ludovic Orban”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Partidul National Liberal sustine candidatura lui Nicusor Dan la functia de primar general al Capitalei, in alegerile din acest an. Anuntul a fost facut de presedintele PNL, premierul interimar Ludovic Orban

„PNL a efectuat o cercetare sociologica ampla la nivelul Municipiului Bucuresti si la nivelul fiecarui sector al Capitalei. In urma acestei cercetari a rezultat ca toti candidatii PNL au sansa de a castiga alegerile pentru Primaria Capitalei, dar nu avem aceasta garantie ca vor castiga batalia cu PSD. In urma discutiilor pe care le-am avut cu Nicusor Dan, care au vizat problemele Bucurestiului, solutiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan ca si candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL”, a spus Orban, la sediul PNL.

El a aratat ca urmeaza sa prezinte aceasta decizie in conducerea PNL Bucuresti si in Biroul Executiv al partidului.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

12 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

12 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

12 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

12 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

12 ore ago