Panica la varful PSD, Dragnea iese la atac: „E apt de lupta, foarte curand va iesi la TV!”

politica

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, anunta ca fost stapan al PSD este gata de lupta si ca „in curand va iesi la TV”.

„In curand va iesi la tv! Foarte curand! In seara asta ne-au dat si doctorii cateva vesti bune, deci e apt de lupta! Va continua tratamentul pentru problema de la coloana, evident, dar asta nu reprezinta un obstacol! Am vrut sa va anunt, sa stiti si sa sperati!”, a scris Stefanescu.

Codrin Stefanescu a anuntat  luna trecuta ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: