„Panica mare la fostii guvernanti PSD”. DNA a efectuat interceptari cu tehnica proprie dupa ce CCR a interzis SRI sa-i ajute pe procurori

politica

Cazul Mircea Beuran scoate in evidenta un aspect care baga panica printre liderii PSD, a observat Sebastian Lazaroiu. In dosarul lui Beuran exista, ca dovezi, interceptari care nu au fost efectuate de SRI, prin urmare si DNA poate efectua astfel de activitati.

„Interesant amanuntul observat de Liviu Avram in cazul Beuran. Omul a fost interceptat, dar nu de SRI, ca nu mai e constitutional, ci de DNA. Panica mare la fostii guvernanti PSD. Te pomenesti ca, in ultimii doi ani, DNA a facut-o pe mortul, cu castile pe urechi”, a notat Lazaroiu pe Facebook.

Jurnalistul Liviu Avram a scris anterior ironic ca Beuran a luat spaga convins fiind ca SRI a fost scos din schema interceptarilor.

„Bietul Beuran, asa o fi inteles el din decizia aia a CCR, ca daca SRI e scos din schema interceptarilor, gata, dilaila, de-acu e liber la spaga fara nicio teama.

Uite ca s-a inselat: i-au dat si interceptari, si ambientale, si tot ce mai trebuia pe-acolo. Degeaba esti mare feudal daca esti si prost”, a observat Avram.

Mircea Beuran a fost interceptat in timp ce recunoaste ca a primit o spaga de 10.000 de euro, se arata in motivarea judecatorului care a dispus ca medicul sa fie plasat in arest la domiciliu.

”Relevante, sub aceste aspect, sunt interceptarile realizate in cauza de unde rezulta recunoasterea explicita a inculpatului (…) ca in data de …2018, a primit suma de … (…) de la …, in legatura cu indeplinirea unor acte ce intrau in indatoririle sale de serviciu, in sensul de a propune scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar pe perioada determinata in specialitatea … realizata (si) prin propunerea spre aprobare a statelor de functii, respectiv pentru a asigura castigarea acestui concurs de catre denuntatoare”, se  arata in incheierea deciziei judecatoresti.

Mai mult despre: ,


Comentarii: