Parada de caziere la nunta lui Simion. Tatal sefului AUR, unul dintre nasi, chiar si bucatarul au condamnari grele la activ

politica

george simion nunta

Liderul AUR, George Simion, nu doar ca a primit la nunta sa pe oricine a vrut sa mearga, insa nu a discriminat nici cand si-a ales nasii sau bucatarul.

Jurnalistii de la G4Media au dezvaluit ca multi dintre invitatii de top, chiar si tatal lui Simion, au la activ condamnari pentru fapte grele.

De exemplu, Stefan Voloseniuc, unul dintre cei 10 nasi, a avut cazier penal pana in 2020, atunci cand si-a sters din acest document infractiunile de conducere fara permis si fuga de la locul accidentului printr-o cerere de reabilitare judecatoreasca. Despre Voloseniuc, in varsta de 39 de ani, Simion a afirmat ca a cumparat berea si apa plata de la nunta sa. Doar berea a costat peste 50.000 de lei, fara TVA.

Si bucatarul de la nunta lui Simion a avut probleme cu legea. In 2005, a fost extradat din Austria ca sa ispaseasca o pedeapsa cu inchisoarea pentru furt calificat, iar in 2015 a fost condamnat, din nou, pentru batut o femeie, faptele fiind de o cruzime mare: „Inculpatul i-a bagat persoanei vatamate degetul in ochi, apasand”, au scris judecatorii in sentinta de condamnare de la Curtea de Apel Pitesti. In 2021, si Bosnea a depus cerere de reabilitare, de asemenea admisa de judecatori.

Inca are cazierul activ tatal politicianului, Constantin Simion. El a fost condamnat definitiv, in 2019, de Curtea de Apel Bucuresti, la o amenda penala de 5.290 de lei pentru ultraj. El a agresat 5 politisti.

Un alt invitat la nunta lui Simon, fostul jurnalist Dan Diaconescu, a fost si el condamnat penal. Dan Diaconescu, care a detinut postul de televiziune OTV, a fost condamnat in 2015 la cinci ani si lase luni de inchisoare pentru santajarea unui primar.

Solicitat pentru o reactie, Simion a ironizat jurnalistul publicatiei citate: „Nu va pot confirma nimic din ceea ce sustineti. Primul lucru pe care il voi face de acum inainte e sa cer cazierele tuturor celor cu care ma vad. Si as mai vrea sa adaug ca am stropit-o pe Gina cu apa in clasa a 3-a”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: