Paranoia in PSD dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier. Oprisan: „Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD”

politica

Nucleul dur al PSD s-a abtinut la votul din CEx privind desemnarea lui Mihai Tudose drept propunere a PSD pentru postul de premier. Tudose este suspectat de legaturi mult prea stranse cu SRI.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

De asemenea, si Marian Oprisan si-a manifestat ingrijorarea. „De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei”, a spus Orpisan intr-un SMS pe care i l-a trimis lui Marius Pieleanu.

Lia Olguta Vasilescu a declarat luni ca Mihai Tudose „va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda”. Intrebata in mod repetat de ziaristi despre legaturile lui Tudose cu SRI, Olguta Vasilescu a declarat ca „exista suspiciuni despre domnia sa, dar el ne-a dovedit de fiecare data ca singura comanda a lui e la PSD”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: