Paranoia in PSD: „Este o CONSPIRATIE la nivel mare, sunt cai troieni in partid, trebuie demascati”

news

Tensiunile se acutizeaza in PSD. Deputatul PSD Madalin Voicu sustine ca sunt „cai troieni” in PSD, la nivel inalt, care doresc sa distruga partidul. El va vorbi cu Victor Ponta pentru a-i „inlatura”.

„In PSD, sunt cai troieni la nivel inalt care doresc distrugerea partidului si care trebuie inlaturati, daca partidul vrea sa ramana la 40 la suta. (…) Trebuie eliminati oamenii toxici din partid”, a declarat deputatul PSD Madalin Voicu, joi, la Antena 3.

El  a declarat ca va discuta cu fostul sef al PSD, Victor Ponta, dar si cu alti oameni de incredere cu ajutorul carora sa-i demaste si sa-i inlature pe cei care distrug partidul.

„Voi avea o discutie cu Ponta si cu alti oameni in care am incredere. Si daca vor sa ramana la 40%… ori ii inlaturam, ori ii demascam ori este o conspiratie la un nivel mai mare la care eu nu vreau sa ma gandesc”, a precizat Voicu.

Intrebat despre cine este vorba, deputatul PSD nu a vrut sa le dea nume si s-a rezumat spunandu-le doar „cai troieni”.

„In PSD, exista la o anumit inaltime, nivel, niste cai troieni care ocupa unele functii in partid (…) In PSD sunt niste cai troieni care distrug partidul si asta este dorinta si sarcina lor”, a spus Madalin Voicu.

Tot joi, Valeriu Zgonea a anuntat ca va cere organizarea unui congres extraordinar al PSD. „Suntem intr-o situatie de criza…, cu presedintele partidului pus sub acuzare si cu vicepresedintele condamnat” pentru coruptie, a spus Valeriu Zgonea, intr-un interviu acordat agentiei Associated Press.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: