Paranoia maxima in PSD. Dragnea anunta ca Iohannis si-a infiltrat oameni printre liderii partidului. Urmeaza excluderi

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la Parlament, ca in PSD ar exista lideri infiltrati de catre presedintele Klaus Iohannis.

Chestionat daca in PSD sunt infiltrati, in conditiile in care sunt persoane care au dat de inteles ca ar fi oameni din partid care ar asculta de presedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus: „Exista cateva persoane in PSD care asculta de presedinte, sunt oameni infiltrati. N-o sa spun nume astazi, dar si la grup au fost colegi care au ridicat aceasta problema, si in plen si in particular, nu vreau sa deschidem acest subiect in aceste zile, dar il vom aborda si il vom limpezi foarte curand”.

Liderul PSD a mai spus ca vrea sa existe discutii „lamuritoare” pentru a afla tot partidul de ce exista persoane care au pozitii contrare.

„Vreau in primul rand ca aceste discutii sa fie discutii lamuritoare, pentru a afla tot partidul de ce in astfel de momente unii au o astfel de pozitie. Si dupa ce aflam aceste explicatii vor urma, daca va fi cazul, si de ce”, a completat Liviu Dragnea.

Cele mai puternice critici din interiorul PSD la adresa modului in care a fost adoptata ordonanta neagra au venit din partea vicepresedintelui Mihai Chirica, primar al Iasiului, si a europarlamentarului Sorin Moisa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: