Paravanele lui Dragnea, conform DNA, vor ridicarea sechestrului de pe bunurile Tel Drum. Seful PSD tocmai se plangea ca nu mai are bani nici de xerox

news

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta miercuri contestatia depusa de Tel Drum, prin care societatea cere ridicarea sechestrului pus de DNA pe bunurile si conturile companiei.

La termenul anterior, din 31 ianuarie 2017, un avocat al companiei Tel Drum a solicitat recuzarea judecatorului Valentin Horia Selaru, pe motiv ca magistratul s-ar mai fi pronuntat in acest dosar, insa cererea a fost respinsa, anunta Agerpres.

Pe 17 ianuarie, DNA a anuntat ca a pus sechestru asupra tuturor bunurilor mobile si imobile ale SC Tel Drum SA, precum si poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in conturile bancare detinute de aceasta, pana la concurenta sumei de 32.118.589 lei, reprezentand suma foloaselor necuvenite si suma cu care s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale catre stat.

Tot atunci, procurorii au extins urmarirea penala fata de compania Tel Drum pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.

Initial, in noiembrie 2017, compania Tel Drum a fost pusa sub acuzare pentru savarsirea mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene, pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene din judetul Teleorman.

Liviu Dragnea este urmarit penal in acest dosar pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost savarsite in dosarul „Tel Drum” in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: