„Parca diavolul m-a trimis”. Pensionarul trimis de PSD sa o injure pe Violeta Alexandru isi toarna cenusa in cap

politica

Pensionarul pesedist care a injurat-o pe Violeta Alexandru si a amenintat-o cu moartea, duminica, se numeste Tudor Badeanu. El a declarat la Antena 3 ca „parca diavolul m-a trimis”.

„Stau chiar in zona si am aflat ca e conferinta si m-am dus acolo si normal ca m-am razbunat. Sa mareasca pensiile cu 40% si sa mareasca si alocatiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lacatus si sudor electric. La grupa a II-a.

Si eu am ramas uimit ce am avut eu de am spus cuvinte urate. Nu stiu, parca diavolul m-a trimis. Aveti cuvantul meu ca eu sunt un om foarte calm, foarte linistit, dar nu stiu ce am avut”, a declarat Tudor Badeanu la Antena 3.

Barbatul care a facut scandal duminica, la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o, insultand si alte persoane, a fost identificat si amendat, a anuntat duminica Politia Capitalei.

”Astazi, in jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul ca un barbat recalcitrant tulbura ordinea si linistea publica pe o strada din sectorul 6, unde se desfasoara o conferinta de presa. La fata locului au ajuns politisti ai Sectiei 25 , insa la momentul sosirii nu a fost identificata nicio persoana recalcitranta in respectiva locatie”, relateaza Politia Capitalei.

Ulterior barbatul a fost identificat si sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Violeta Alexandru sustinea o conferinta de presa in aer liber, alaturi de candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cand un pensionar si-a facut aparitia urland in fata jurnalistilor.

„Criminalule! Mareste pensia! Mareste pensia!!! Vreti sa ma omorati”, a strigat pensionarul in fata Violetei Alexandru.

„Aceasta este atmosfera pe care primarul Sectorului 6 o pune in scena. Asta inseamna manipularea necazurilor unor oameni. Imi pare sincer rau ca PSD se foloseste de necazurile oamenilor”, a spus Violeta Alexandru, fara a-si pierde calmul.

„Nu trebuie sa va lasati manipulat! Nu va lasati folosit de PSD pentru ca isi bate joc de dvs.”, i-a spus ministrul pensionarului.

„Minciuni, huo! Eu te omor cu mana mea”, a continuat sa strige pensionarul.

Primar al Sectorului 6 este Gabriel Mutu (PSD).

„Abject stilul de a face politica a unui derbedeu ajuns primar. Ma refer la Gabriel Mutu. S-a folosit de pensionari care au recunoscut ca au fost trimisi de PSD Sector 6 ca sa ne bruieze conferinta de presa de astazi. Este, repet, un stil abject de a face politica”, a spus ulterior Ciprian Ciucu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: