Parchetul Militar este decis sa afle adevarul. Procurorii anunta ca isi prelungesc programul pentru a primi noi plangeri

news

Parchetul Militar si-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi in continuare plangeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor inregistra plangeri si sambata si duminica, intre orele 9:00 si 14:00, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Procurorii Parchetului Militar vor putea primi plangeri si informatii relevante pentru ancheta privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august si sambata si duminica. Participantii la miting se pot prezenta la sediul structurii de parchet in intervalul orar 9:00 – 14:00, au precizat  surse judiciare.

Pana in prezent, in acest dosar au fost inregistrate 211 de plangeri penale si au fost audiate 92 de persoane.

„De asemenea, mentionam ca a fost atasat dosarului de urmarire penala Ordinul de interventie din data de 10 august 2018 intocmit de catre comandantul actiunii si aprobat de prefectul municipiului Bucuresti prin contrasemnare. In prezent se desfasoara activitati investigative de anvergura pentru identificarea persoanelor implicate in comiterea violentelor, inclusiv din randul fortelor de ordine”, a transmis, joi, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: